Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Dobrý tuzemský potravinářský výrobek SLOW FOOD 2010 do kategorie

Informace pro spotřebitele > Informace pro spotřebitele
Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv

Dobrý tuzemský potravinářský výrobek SLOW FOOD 2010

Vydáno: 19.5.2010
Tisk článku
SLOW FOOD Prague  a SYMPEX  vyhlásily 2. ročník soutěže „Dobrý tuzemský potravinářský výrobek SLOW FOOD 2010“.

Do hodnocení se mohou přihlásit všechny tuzemské výrobní potravinářské podniky se svými výrobky, které byly (nebo budou) uvedeny do trhu České republiky v období říjen 2009 až srpen 2010.

Vyhlášené soutěžní kategorie:
- cereální vrobky
- mléčné výrobky
masné výrobky
- výrobky z rybího masa
- ovocné a zeleninové výrobky
- nápoje nealkoholické
- vína, lihoviny a destiláty
- ostatní potravinářské výrobky

Přihlášený výrobek musí splňovat podmínku 80 % podílu tuzemských surovin jeho hmotnostního obsahu a  podmínky hnutí SLOW FOOD:
- dobrý a chutný výrobek,
- čistý výrobek – bez zbytných chemických přísad,
- fair – poctivý výrobek za spravedlivou cenu.

Výrobky budou hodnoceny komisí nezávislých odborníků a zástupců pořadatelů. Odborným garantem soutěže je Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.

Vítězné výrobky budou vyhlášeny na veletrhuČeská chuťovka – Originální chuťový festival regionů Čech, Moravy a Slezska“ v Kongresovém centru v Praze dne 16. září 2010 při zahájení tohoto veletrhu. V každé kategorii budou vyhlášeny vítězné výrobky a absolutní vítěz získá zvláštní cenu Slow Food Prague.

Termín pro odevzdání přihlášek15. srpen 2010
Přihlášky na adresu: SLOW FOOD Prague, Pasteurova 6, 142 00 Praha 4
Info@slowfood.cz

Potravinářský zpravodaj XI, 2010, č. 3, s. 10-11

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018