Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 11
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)

Přidat článek E-learningové kurzy BTSF pro rok 2018 - vánoční období do kategorie

Školení BTSF > Školení BTSF

E-learningové kurzy BTSF pro rok 2018 - vánoční období

Vydáno: 6.12.2018
Tisk článku
Autor: Ing. Ivana Lepešková
e-kurzy BTSF během vánočních svátků 2018

In view of the Christmas period, we shall inform you about the temporary interruption of the Help Desk Services provided by the BTSF ACADEMY support Team from Friday, 21st December 2018, at 5:00 PM (Central European Time) until Monday, 7th January 2019, at 8:30 AM (CET). Please also note that the enrolment of participants and its extension will not be managed during this period.

 

The last enrolment of the year will take place on Friday, 21st December 2018 and the first enrolment date will take place on Friday, 11th January 2019. On the other hand, the NCP/NCA Management Area will be still available, so as to allow pre-enrolment forms to continue to be submitted and validated at your level.