Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek EGEA IV do kategorie

Výživa - Archiv > Výživa - Archiv> Potravinářství - Archiv
Akce zahraniční > Akce - Archiv> Akce zahraniční> Akce - Archiv

EGEA IV

Vydáno: 10.3.2007
Tisk článku
Autor: Ing. Marta Pospíšilová
Mezinárodní konference o zdravotním prospěchu ovoce a zeleniny, Brusel, 17.–19. dubna 2007. Jsou k dispozici sborníky.
Ve dnech 17.–19. dubna 2007 se uskuteční v Bruselu již čtvrtá konference EGEA, tentokrát na téma “Úloha ovoce a zeleniny v boji proti obezitě”. Konferenci organizuje:
* APRIFEL (Francouzská agentura pro čerstvé ovoce a zeleninu)
* Evropská komise, GŘ pro zdraví a ochranu spotřebitele (DG Sanco)
* EU platforma pro stravu, fyzickou aktivitu a zdraví
* Freshfel Europe (Forum pro evropský řetězec čerstvého ovoce a zeleniny)
* AREFLH (Rada evropských regionů pro ovoce, zeleninu a zahradnictví)
 
Je k dispozici program konference EGEA IV a dále sborníky z předcházejících ročníků:
 
EGEA III: Řím (Itálie), 18.–21. května 2005
Téma: “Zdravotní prospěch stravy středomořského charakteru
– Sborník EGEA 2005 část 1
– Sborník EGEA 2005 část 2
 
EGEA II: Perpignan (Francie), 12.–15. května 2004
Téma: “Obezita a prevence diabetu typu II
– Sborník EGEA 2004
 
EGEA I: Heraklion (Kréta), 5.–8. června 2003
Téma: “Zdravotní prospěch středomořské stravy se zaměřením na rakovinu a kardiovaskulární onemocnění
– Sborník EGEA 2003
 
EGEA
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021