Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Environmentální rizika biotechnologií do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv

Environmentální rizika biotechnologií

Vydáno: 24.10.2007
Tisk článku
Autor: Ing. Marta Pospíšilová
Pozvánka na seminář, který se koná 26. října v Praze.
Program semináře:
– 9.30 - 10. 00 - registrace účastníků
– 10.00 – 10.30 - MSc. Geoff Tansey, nezávislý agrární analytik a
publicista, Velká Británie – Světový potravinový systém – globální
pravidla a lokální potřeby
– 10.30 – 11.00 - Dr. Les Levidow, odborný pracovník Open University, člen
Pracovní skupiny pro biotechnologickou politiku, Velká Británie –
Evropské alternativy „bio-ekonomiky“
– 11.00 – 11.30 - MSc. Antje Lorch, nezávislá konzultantka v oblasti
biotechnologií, Německo – Environmentální rizik GM plodin, zejména Bt
kukuřice
– 11.00 – 11.30 - Dr. Christoph Then, nezávislý konzultant v oblasti
patentování, Německo – Patentování osiva a hospodářských zvířat
– 12.00 – 13:00 - přestávka a občerstvení
– 13.00 – 14.00 - jednání pracovních skupin
· biotechnologie a biologická rozmanitost
· biotechnologie a potravinová bezpečnost
· biotechnologie, společnost a právo
– 14.00 – 15.00 - Shrnutí výsledků pracovních skupin
– 15.00 Závěr
 
Simultánní tlumočení zajištěno u dopoledního jednání.
 
Místo konání: Praha,. Univerzita Karlova, Celetná ulice.
Pořádá: STUŽ - Společnost pro trvale udržitelný život,
Více informaci podá Miroslav Šuta, e-mail: miroslav.suta@centrum.cz
http://www.stuz.cz
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018