Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek FEED-SEG: výzkumný projekt EU do kategorie

Živočišná výroba - Archiv > Živočišná výroba - Archiv> Zemědělství - Archiv

FEED-SEG: výzkumný projekt EU

Vydáno: 19.12.2007
Tisk článku
Autor: Ing. Marta Pospíšilová
První symposium v rámci projektu zaměřeného na živočišná krmiva se uskuteční 14.–15. 1. 2008 v Maďarsku.
Ve dnech 14. a 15. ledna 2008 se uskuteční v maďarském městě Mosonmagyaróvár první symposium k projektu FEED-SEG financovanému Evropskou komisí. Symposium se uskuteční pod názvem “Plant-derived feed additives – recent scientific and regulatory development” (Aditiva do krmiv získaná z rostlinných zdrojů – současný vývoj ve vědě a legislativě).
Akce má vytvořit prostor pro diskusi k danému tématu a pro plánování další spolupráce v této oblasti v 7. rámcovém programu V&V. Program symposia je v příloze.
 
Projekt FEE-SEG se řeší ve třech pracovních skupinách:
1. Krmiva: značení & vysledovatelnost
2. Aditiva do krmiv
3. Kvalita potravin & veřejné zdraví související s potravinami
 
Pracovní skupiny budou pracovat na následujících problematikách:
1. Definování relevantních klíčových oblastí (topics).
2. Definování současné situace v těchto klíčových oblastech.
3. Na základě současného stavu vypracování hlavních úkolů pro výzkum.
4. Diskuse k současné legislativní situaci (směrnice, nařízení).
5. Vypracování politických doporučení.
 
Pracovní skupiny se mají sejít na čtyřech plánovaných workshopech. První workshop se uskutečnil ve věstě Graz (Rakousko) dne 6. září 2007.
 
Více informací o projektu FEED-SEG je k dispozici na internetové adrese: www.feed-seg.net/.
 
Příloha: Program symposia (pdf, 2,6 MB)
 
Cordis
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021