Bezpečnost potravin

Food and Function 2009

Vydáno: 4. 6. 2009
Autor:

Mezinárodní konference, která se uskuteční v Žilině (Slovensko) ve dnech 9.–11.6.2009.

Mezinárodní vědecká konference o nutraceutikách a funkčních potravinách (FF’09) se uskuteční ve dnech 9.–11. června, 2009 v univerzitním městě Žilina na Slovensku. Program konference bude zaměřen na nejnovější pokroky ve výzkumu nutraceutik a funkčních potravin a jejich současnou a budoucí úlohu v péči o zdraví a prevenci onemocnění.
 
Cílem konference je zprostředkovat vědecké fórum pro všechny ty, kteří se věnují problematice nutraceutik a funkčních potravin a dát příležitost k diskusi a interaktivní výměně nejnovějších poznatků a vědomostí. Konference se zaměří na vědecky podložené benefity nutraceutik a funkčních potravin.
 
Na FF‘09 budou přední vědci diskutovat o současných pokrocích ve výzkumu nutraceutik a funkčních potravin. Diskutovat se bude i o nových vědeckých důkazech, které podporují tvrzení, anebo nastolují otázky týkající se účinnosti již existujících anebo perspektivních látek a prostředků. Kromě toho budou prezentovány nové složky, kontroverzní, ale vědecky podložené názory, přístupy a vize.
 
FF’09 se z vědeckého hlediska stává jedinečnou akcí, která poskytne prostor pro navazování nových partnerství a spolupráce. Je to příležitost potkat všechny ty, kteří se věnují problematice nutraceutik a funkčních potravin z hlediska základního výzkumu, klinických studií a legislativy.
 
Program, organizační pokyny, registrace a další informace o konferenci jsou k dispozici na www.foodandfunction.com.
 
S případnými dotazy se obracejte na organizační výbor konference:
 
FOOD AND FUNCTION 2009
ORGANIZING SECRETARIAT
Pivovarska 2656
024 01 Kysucke Nove Mesto
Slovakia
tel.: +421 918 707371
fax: + 421 41 4000123
email: info@foodandfunction.com