Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Food Factory 2010 do kategorie

Publikace > Publikace> Zdroje ICBP - Archiv> Zdroje ICBP - Archiv
Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Akce zahraniční > Akce - Archiv> Akce zahraniční> Akce - Archiv

Food Factory 2010

Vydáno: 13.4.2010
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Uskuteční se 30.6.–2.7.2010 v Gothenburgu (Švédsko). Sborník z Food Factory 2008.
Ve dnech 30.6.–2.7.2010 se uskuteční ve švédském Gothenburgu v pořadí již 5. mezinárodní konference pod názvem Food Factory 2010 (Potravinářský podnik budoucnosti). Konference se bude zaměřovat na následující hlavní témata:
 
– Výroba na požadovanou kvalitu
– Udržitelná výroba potravin
– Inteligentní kontrola výroby a automatizace
– Regulace mikroorganismů

Vědecký program 30.6.2010
Vědecký program 1.7.2010
Vědecký program 2.7.2010
 
Více informací o Food Factory 2010.
 
Ve dnech 4.–6.6.2008 se uskutečnila ve Francii (Laval) 4. konference Food Factory 2008.
Níže je přehled prezentací*, které na konferenci zazněly.
 
* Hygienic Food Factories
* Airflow pattern in industrial ventilation devices: challenge of the dynamic studies
* Air cycle combined heating and cooling
* GMP and HACCP in Saffron Processing Plants of IRAN
* Protective clothing in hygienic areas
* Biocides used in food processing environment and concern about bacterial resistance
* Virucidal Activity Of Non-Halogenous Oxidizing Products Against Bacteriophages MS2 And P001, Bovine Enterovirus 1 (ECBO) And Hepatitis A Virus (HAV)
* Water disinfection: the effect of microsecond electric pulses (PEF) at kHz
frequencies on Escherichia coli
* ZEAL: Zero Emissions by Advanced cLeaning
* Rapid chilling of carcasses using vascular perfusion
* Microarrays to study Lactococcus lactis and Staphylococcus aureus interactions in cheese matrix
* Analysis of wooden shelves surface microflora during the ripening of soft and smear cheeses with respect to their anti - Listeria monocytogenes potential
* Colonization by culturable and viable but non-culturable bacterial cells of new materials introduced in a refrigerated display cabinet for pork meat products
* Measurement and modelling of the attachment of bacteria to the surfaces of fruit and vegetable tissues
* The effect of a synthetic bromated furanone on the production of biofilm by different Salmonella wild type strains
* High pressure sterilization- A new temperature control concept for basic inactivation studies
* Knowledge management applied to cheese ripening
* Characterizing the hydrodynamic of Cleaning in place
* Front face fluorescence analysiFront face fluorescence analysis to monitor the heat process and predict neoformed contaminants in processed food products

Zdroj: Sborník Food Factory 2008

*) všechny prezentace jsou v pdf formátu
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021