Bezpečnost potravin

Functional Dairy Foods 2009

Vydáno: 21. 1. 2009
Autor:

Mezinárodní mlékárenská konference, která se uskuteční ve dnech 24.–25. února 2009 v Melbern (Austrálie).

Mezinárodní mlékárenská federace (IFD) společně s Asociací zpracovatelů mléka v Austrálii (DIAA) organizují konferenci Functional Dairy Foods 2009, která se bude zaměřovat na nové příležitosti a problémy související s výrobou a bioaktivitou funkčních mléčných výrobků. Konference, která se uskuteční ve dnech 24.–25. února 2009 v Melbern (Austrálie), bude rozdělena do osmi sekcí:
 
Sekce 1: Úvod: přehled funkčních potravin
Sekce 2: Funkční mléčné složky & vlivy na zdraví – část I
Sekce 3: Funkční mléčné složky & vlivy na zdraví – část II
Sekce 4: Technologie pro výrobu funkčních mléčných výrobků
Sekce 5: Genomika/nutrigenomika
Sekce 6: “Metabolic imprinting”/imunita/alergie
Sekce 7: Legislativní záležitosti & opodstatnění zdravotních tvrzení
Sekce 8: Inovace (“Innovation lifecycle”)
 
Program konference (pdf, 500 kB)
 
Zdroj: DIAA