Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek GM brambory se zvýšeným obsahem amylopektinu do kategorie

Legislativa EU a MS - Archiv > Právní předpisy EU – základní informace> Právní předpisy EU – základní informace
Geneticky modifikované organismy (GMO) - Archiv > Geneticky modifikované organismy (GMO) - Archiv> Zemědělství - Archiv

GM brambory se zvýšeným obsahem amylopektinu

Vydáno: 8.3.2010
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Rozhodnutí Komise 2010/135/EU.

Rozhodnutí Komise 2010/135/EU ze dne 2.3.2010, kterým se povoluje uvést na trh produkt z brambor EH92-527-1 geneticky modifikovaných za účelem zvýšení obsahu amylopektinové složky ve škrobu.
 
Zdroj: Úřední věstník EU, L53, 4.3.2010, s. 11–14
 
Uvedené brambory by se měly prvně pěstovat ve Švédsku, Německu a ČR.
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018