Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Hodnocení rizik a přínosů potravin: metody pro kvantifikaci zdravotních účinků do kategorie

Aktuality KM EFSA > Aktuality KM EFSA

Hodnocení rizik a přínosů potravin: metody pro kvantifikaci zdravotních účinků

Vydáno: 17.7.2019
Tisk článku
Autor: KM EFSA
Školicí kurz DTU, Lyngby (DK), 5. - 14. listopadu 2019

Národní institut pro potraviny při Dánské technické univerzitě (DTU) pořádá v kampusu v Lyngby ve dnech 5. - 14. listopadu 2019 další ročník školicího kurzu „Hodnocení rizik a přínosů potravin: metody pro kvantifikaci zdravotních účinků“.

Absolventi kurzu budou schopni kriticky vybrat a použít data a metody potřebné k porovnání a kvantifikaci nežádoucích a přínosných účinků potravin na zdraví lidí a kriticky posoudit výsledky hodnocení rizik a přínosů potravin.

Osmidenní kurz je určený Ph.D. studentům. Očekává se, že studenti budou mít vzdělání v jedné ze souvisejících oblastí (výživa, bezpečnost potravin, epidemiologie), specifické požadavky nejsou stanoveny.

Veškeré další informace o kurzu jsou dostupné na internetových stránkách DTU.

Poplatek za účast v kurzu činí pro Ph.D. studenty ze zemí EU/EEA 750,- DKK (cca 100 euro).

Termín pro registraci je 1. října 2019.

Další informace je možné získat u Maartena Nauta (maana@food.dtu.dk).  

Zdroj: DTU

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018