Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek HYGIENA ALIMENTORUM XXXV do kategorie

Aktuality > Aktuality

HYGIENA ALIMENTORUM XXXV

Vydáno: 6.2.2014
Tisk článku
Autor: KM EFSA
21. - 23.5.2014, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry

Univerzita veterinárního lekařství ve spolupráci s Národním kontaktním bodem pro vědeckou a technickou spolupráci s Evropským úřadem pro bezpečnost potravin SR a Státní veterinární a potravinovou správou SR uspořádá Mezinárodní vědeckou konferenci "HYGIENA ALIMENTORUM  XXXV - „ BEZPEČNOSŤ MÄSA A MÄSOVÝCH VÝROBKOV V DUCHU TRADIČNEJ KVALITY", která se bude konat ve dnech 21. – 23. května 2014 na Štrbském Plese (hotel Patria) ve Vysokých Tatrách.

Hlavním zaměřením mezinárodní vědecké konference je získat poznatky o produkci, zdravotní bezpečnosti a kvalitě hovězího, vepřového, ovčího a kozího masa ve vztahu k intravitálním vlivům na produkci masa jatečných zvířat a vliv technologických postupů a hygieny jatečného opracování zvířat a manipulace s masem. V oblasti masných výrobků je zaměřením vědecké konference zhodnotit zdravotní bezpečnost a kvalitu, seznámit se s moderními technologickými postupy výroby, poukázat na nedostatky kvality a východiska při zlepšování kvality cestou využívání moderní masné technologie, aplikace přísad a přídavných látek a obalových materiálů a návrat k tradiční kvalitě slovenských výrobků. Posoudit vliv národní legislativy a legislativy EU na bezpečnost a kvalitu produkovaných masných výrobků.

Bližší informace a přihlášku na konferenci najdete v příloze.

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021