Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Ingrovy dny 2012 do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality

Ingrovy dny 2012

Vydáno: 19.12.2011
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
XXXVIII. Seminář o jakosti potravin proběhne 1. 3. 2012 v aule Mendelovy univerzity v Brně.

Ve čtvrtek 1. března 2012 se v aule Mendelovy univerzity v Brně bude konat konference XXXVIII. Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin, který je tradiční a doprovodnou akcí veletrhů BVV (SALIMA). V rámci Ingrových dnů 2012 proběhne více vzdělávacích akcí.

Přihlášky a v případě aktivní účasti i názvy příspěvků spolu s abstraktem je nutné zaslat nejpozději do 22. prosince 2011, celý příspěvek pak do 20. ledna 2012 na e-adresu ingrovy.dny@mendelu.cz

Případné další informace lze získat na webu akce: http://utp.af.mendelu.cz/cz/seminare/ingrovy_dny_2012

Zdroj:   Společnost pro výživu

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018