Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Ingrovy dny 2013 do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality

Ingrovy dny 2013

Vydáno: 21.1.2013
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Součástí je XXXIX. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin (39th Food Quality and Safety Conference).

Termín akce: 27. - 28. 2. 2013

Místo konání: Mendelova univerzita, Brno

 


Program prozatím vyžádaných přednášek
pro XXXIX. ročník Konference o jakosti potravin a potravinových surovin (středa 27. února 2013, 9:00 - 16:00):

prof. Hartog (Nizozemsko): Sustainable animal and human nutrition: feeding the future
prof. Dostálová (VŠCHT, Praha): Nasycené mastné kyseliny ve výživě a v potravinách
Ing. Fašiangová (Slovensko): Výživa obyvatelstva a jakost potravin na Slovensku
Ing. Pospiech (VFU, Brno): Metody pro kontrolu složení masných výrobků
Prof. Buchar (MENDELU, Brno): Nanotechnologie využitelné v potravinářství
Doc. Mareš (MENDELU, Brno): Aktuální hodnocení jakosti ryb v ČR
Ing. Jandásek (VFU, Brno): DLG hodnocení masných výrobků
Prof. Jarošová (MENDELU, Brno): Činnost ÚTP a poloprovozy


Přihlášky, v případě aktivní účasti i názvy příspěvků spolu s abstraktem, je nutné zaslat nejpozději do 31. ledna 2013 na ingrovy.dny@mendelu.cz.

Bližší informace najdete zde.

XXXIX. ročník Konference o jakosti potravin a potravinových surovin
(středa 27. února 2013, 9:00 - 16:00) více informací zde.

Den s mlékem na MENDELU (čtvrtek 28. února 2013, 9:00 - 16:00)


Zdroj:  Společnost pro výživu

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018