Bezpečnost potravin

Ingrovy dny 2013

Vydáno: 21. 1. 2013
Autor: berankova1

Součástí je XXXIX. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin (39th Food Quality and Safety Conference).

Termín akce: 27. – 28. 2. 2013

Místo konání: Mendelova univerzita, Brno

 


Program prozatím vyžádaných přednášek
pro XXXIX. ročník Konference o jakosti potravin a potravinových surovin (středa 27. února 2013, 9:00 – 16:00):

prof. Hartog (Nizozemsko): Sustainable animal and human nutrition: feeding the future
prof. Dostálová (VŠCHT, Praha): Nasycené mastné kyseliny ve výživě a v potravinách
Ing. Fašiangová (Slovensko): Výživa obyvatelstva a jakost potravin na Slovensku
Ing. Pospiech (VFU, Brno): Metody pro kontrolu složení masných výrobků
Prof. Buchar (MENDELU, Brno): Nanotechnologie využitelné v potravinářství
Doc. Mareš (MENDELU, Brno): Aktuální hodnocení jakosti ryb v ČR
Ing. Jandásek (VFU, Brno): DLG hodnocení masných výrobků
Prof. Jarošová (MENDELU, Brno): Činnost ÚTP a poloprovozy

Přihlášky, v případě aktivní účasti i názvy příspěvků spolu s abstraktem, je nutné zaslat nejpozději do 31. ledna 2013 na ingrovy.dny@mendelu.cz.

Bližší informace najdete zde.

XXXIX. ročník Konference o jakosti potravin a potravinových surovin
(středa 27. února 2013, 9:00 – 16:00) více informací zde.

Den s mlékem na MENDELU (čtvrtek 28. února 2013, 9:00 – 16:00)

Zdroj:  Společnost pro výživu