Foto: Shutterstock
Pravidelné měsíční setkání (Prague Innovation Mixxer), tentokrát na téma Jídlo není odpad, se bude konat 16. března v Podnikatelském a inovačním centru hlavního města Prahy.
Kdy: 16. března, 17:00 - 19:30
Kde: Podnikatelské a inovační centrum hl. m. Prahy
Rezervace místa: 👉https://cutt.ly/3AwlufQ
VSTUP NA SETKÁNÍ JE ZDARMA
O čem se bude diskutovat?
📣 Každý Čech vyhodí v průměru 57 kg jídla ročně. Proč a jak říct potravinovému odpadu NE?
🥗 Plýtvání potravinami je problém, který lze řešit. Cílem Mixéru je propojit podniky, inovátory, tvůrce politik i běžné občany a představit si inovativní řešení v prevenci plýtvání potravin.
Zapojte se s námi do diskuze a využijte možnost získat cenné informace.
ŘEČNÍCI
- Jan Zeman/ majitel / Biopekárna Zemanka s.r.o.
Cirkulární produkty v potravinářství – utopie nebo příležitost?
- Ondřej Černý/ ředitel divize Logistika / Energy Financial Group
Projekt Tridim gastro - energetické využití gastroodpadu
- Barbora Sítek Kocmánková / marketing / REkrabička
REkrabička - jediný skutečně ekologický obal na jídlo
- Mgr. Anna Strejcová/ ředitelka / Zachraň jídlo
Jak efektivně darovat hotové
Zdroj: Podnikatelské a inovační centrum hl. m. Prahy