Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Jídlo není odpad do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Jídlo není odpad

Vydáno: 2.3.2022
Tisk článku
Autor: Podnikatelské a inovační centrum hl. m. Prahy
Diskuze na téma "Proč a jak říct potravinovému odpadu NE?"

Foto: Shutterstock

Pravidelné měsíční setkání (Prague Innovation Mixxer), tentokrát na téma Jídlo není odpad, se bude konat 16. března v Podnikatelském a inovačním centru hlavního města Prahy.  

Kdy: 16. března, 17:00 - 19:30 
Kde: Podnikatelské a inovační centrum hl. m. Prahy
Rezervace místa: 👉https://cutt.ly/3AwlufQ

VSTUP NA SETKÁNÍ JE ZDARMA
 

O čem se bude diskutovat?

📣 Každý Čech vyhodí v průměru 57 kg jídla ročně. Proč a jak říct potravinovému odpadu NE?

🥗 Plýtvání potravinami je problém, který lze řešit. Cílem Mixéru je propojit podniky, inovátory, tvůrce politik i běžné občany a představit si inovativní řešení v prevenci plýtvání potravin.

Zapojte se s námi do diskuze a využijte možnost získat cenné informace. 


ŘEČNÍCI
  • Jan Zeman/ majitel / Biopekárna Zemanka s.r.o.
    Cirkulární produkty v potravinářství – utopie nebo příležitost?

  • Ondřej Černý/ ředitel divize Logistika / Energy Financial Group
    Projekt Tridim gastro - energetické využití gastroodpadu

  • Barbora Sítek Kocmánková / marketing / REkrabička
    REkrabička - jediný skutečně ekologický obal na jídlo

  • Mgr. Anna Strejcová/ ředitelka / Zachraň jídlo
    Jak efektivně darovat hotové

 

Zdroj: Podnikatelské a inovační centrum hl. m. Prahy

 

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021