Přihlášení
Uživatelský přístup
Uživatel:
Heslo:
Registrace
Vyhledávat i v
Bezp. potravin A-Z
Bezpečnost potravin v ČR
Systém zajištění bezpečnosti potravin
Strategie bezpečnosti potravin a výživy
Koordinační skupina bezpečnosti potravin
Vědecké výbory
Sekce zemědělství a potravinářství MZe
Bezpečnost potravin - archiv - kauzy
Kontrola potravin a krmiv
Dozorové orgány
Aktuality DO
Školení BTSF
E-learning k jednotnému školení inspektorů
EFSA
Koordinační místo pro spolupráci s EFSA
Poradní sbor
Aktuality KM EFSA
Možnosti spolupráce
Sběr dat a veřejné konzultace
Granty a výběrová řízení
Volná pracovní místa v EFSA
Kampaň #EUandMyFood
Legislativa
Právní předpisy ČR – základní informace
Právní předpisy EU – základní informace
Codex Alimentarius – základní informace
Aktuality legislativa
O nás
Kontakty
Pracovní skupiny
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
Označování potravin
Geneticky modifikované potraviny a krmiva
Kvalita potravin
Monitoring cizorodých látek
Biopotraviny (BIO)
Potravinářské přídatné látky
Nové potraviny
Doplňky stravy
Prodej ze dvora
Antimikrobiální rezistence
Environmentální techniky a technologie
Publikace
Videa
Infografiky
Odborné akce
Programy podporující zdraví
Důležité kontakty
Dozorové orgány
Ministerstva
Národní referenční laboratoře
Výzkumné ústavy
Regionální pracoviště podpory zdraví
Spotřebitelské organizace
Navštivte také
Počet záznamů:
12
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní veterinární správa ČR
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Státní zdravotní ústav
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Kancelář WHO v České republice
Evropská rada pro informace o potravinách
Víš co jíš? (informace o výživě)
Knowledge Junction EFSA
Varování
Bezpečnost potravin v ČR
Kontrola potravin a krmiv
EFSA
Legislativa
O nás
Kontakty
Pracovní skupiny
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
Označování potravin
Geneticky modifikované potraviny a krmiva
Kvalita potravin
Monitoring cizorodých látek
Biopotraviny (BIO)
Potravinářské přídatné látky
Nové potraviny
Doplňky stravy
Prodej ze dvora
Environmentální techniky a technologie
Publikace
Videa
Infografiky
Odborné akce
Programy podporující zdraví
Důležité kontakty
Dozorové orgány
Ministerstva
Národní referenční laboratoře
Výzkumné ústavy
Regionální pracoviště podpory zdraví
Spotřebitelské organizace
Slovník „Bezpečnost potravin A-Z“
Webové stránky pro spotřebitele
Webové stránky pro žáky a pedagogy ZŠ
Aplikace Výživa v kostce
Program pro 1.-3. r. ZŠ do interaktivních tabulí
E-learningový kurz pro SŠ a gymnázia
Databáze složení potravin ČR
Vyhledávač referenčních hodnot pro příjem živin (EFSA)
English
Varování
před závadnými potravinami
8.11.2019
SVS stahuje dětskou výživu s tuňákem kvůli ...
6.11.2019
Varování před masovými příkrmy pro děti, mohou ...
30.10.2019
Nebezpečný výrobek: krůtí prsa-hluboce ...
16.10.2019
Nebezpečný výrobek: krůtí prsní řízek hluboce ...
9.10.2019
Potravinářská inspekce zjistila v tržní síti ...
2.9.2019
SZPI varuje před zdraví ohrožujícími doplňky ...
27.8.2019
Varování spotřebitelům: SZPI zjistila čokoládové ...
15.7.2019
SVS stahuje z trhu uzené šproty v oleji, mohou ...
2.7.2019
SVS nařídila stažení mražených kuřecích řízků ...
26.6.2019
Potravinářská inspekce zakázala cukrovinky s o ...
Více
Slovník „Bezpečnost potravin A-Z“
Webové stránky pro spotřebitele
Webové stránky pro žáky a pedagogy ZŠ
Aplikace „Víš, co jíš?“ do mobilních telefonů (Android, iOS)
Program pro 1.-3. r. ZŠ do interaktivních tabulí
E-learningový kurz pro SŠ a gymnázia
Databáze složení potravin ČR
Vyhledávač referenčních hodnot pro příjem živin (EFSA)
Poslední vložené články
Vědci odhalili tajemství vzniku „zabijáka“ pšenice Ug99
(10.12.2019)
Letos degustátory nejvíce zaujaly šťavnaté odrůdy jablek
(10.12.2019)
Školení BTSF v roce 2020
(10.12.2019)
Hlášení v systému RASFF: 48. týden 2019
(6.12.2019)
Potravinářská inspekce společně s celním úřadem zamezila uvedení šesti a půl tuny nebezpečných sušených fíků na trh
(6.12.2019)
Veřejná konzultace EFSA: ochratoxin A v potravinách
(5.12.2019)
Jak proměnit plastový odpad v alternativu
(5.12.2019)
->
Nejčtenější za 30 dnů
Hlášení v systému RASFF: 45. týden 2019
(15.11.2019)
Hlášení v systému RASFF: 46. týden 2019
(22.11.2019)
Upozornění na falešné certifikáty
(29.11.2019)
Archiv článků
Varování
před závadnými potravinami
8.11.2019
SVS stahuje dětskou výživu s tuňákem kvůli ...
6.11.2019
Varování před masovými příkrmy pro děti, mohou ...
30.10.2019
Nebezpečný výrobek: krůtí prsa-hluboce ...
16.10.2019
Nebezpečný výrobek: krůtí prsní řízek hluboce ...
9.10.2019
Potravinářská inspekce zjistila v tržní síti ...
2.9.2019
SZPI varuje před zdraví ohrožujícími doplňky ...
27.8.2019
Varování spotřebitelům: SZPI zjistila čokoládové ...
15.7.2019
SVS stahuje z trhu uzené šproty v oleji, mohou ...
2.7.2019
SVS nařídila stažení mražených kuřecích řízků ...
26.6.2019
Potravinářská inspekce zakázala cukrovinky s o ...
Více
Varování
před závadnými potravinami
8.11.2019
SVS stahuje dětskou výživu s tuňákem kvůli ...
6.11.2019
Varování před masovými příkrmy pro děti, mohou ...
30.10.2019
Nebezpečný výrobek: krůtí prsa-hluboce ...
16.10.2019
Nebezpečný výrobek: krůtí prsní řízek hluboce ...
9.10.2019
Potravinářská inspekce zjistila v tržní síti ...
2.9.2019
SZPI varuje před zdraví ohrožujícími doplňky ...
27.8.2019
Varování spotřebitelům: SZPI zjistila čokoládové ...
15.7.2019
SVS stahuje z trhu uzené šproty v oleji, mohou ...
2.7.2019
SVS nařídila stažení mražených kuřecích řízků ...
26.6.2019
Potravinářská inspekce zakázala cukrovinky s o ...
Více
Nejčtenější za 30 dnů
Hlášení v systému RASFF: 45. týden 2019
(15.11.2019)
Hlášení v systému RASFF: 46. týden 2019
(22.11.2019)
Upozornění na falešné certifikáty
(29.11.2019)
Přidat článek Kalendář akcí - leden 2014 do kategorie
Hledat kategorii v seznamu:
Hledat kategorii
Zrušit
Akce tuzemské
>
Akce tuzemské
>
Akce - Archiv
>
Akce - Archiv
Aktuality
>
Aktuality
Kalendář akcí - leden 2014
Vydáno: 14.1.2014
Autor: ÚZEI
Kalendář nabízí vybrané domácí akce pořádané v oboru zemědělství, lesnictví, potravinářství a ekologie.
Kalendář akcí - leden 2014
(331 kB)
Zdroj:
ÚZEI
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018