Přihlášení
Uživatelský přístup
Uživatel:
Heslo:
Registrace
Vyhledávat i v
Bezp. potravin A-Z
Bezpečnost potravin v ČR
Systém zajištění bezpečnosti potravin
Strategie bezpečnosti potravin a výživy
Koordinační skupina bezpečnosti potravin
Vědecké výbory
Sekce zemědělství a potravinářství MZe
Bezpečnost potravin - archiv - kauzy
Kontrola potravin a krmiv
Dozorové orgány
Aktuality DO
Školení BTSF
E-learning k jednotnému školení inspektorů
EFSA
Koordinační místo pro spolupráci s EFSA
Poradní sbor
Aktuality KM EFSA
Možnosti spolupráce
Sběr dat a veřejné konzultace
Granty a výběrová řízení
Volná pracovní místa v EFSA
Kampaň #EUandMyFood
Legislativa
Právní předpisy ČR – základní informace
Právní předpisy EU – základní informace
Codex Alimentarius – základní informace
Aktuality legislativa
O nás
Kontakty
Pracovní skupiny
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
Označování potravin
Geneticky modifikované potraviny a krmiva
Kvalita potravin
Monitoring cizorodých látek
Biopotraviny (BIO)
Potravinářské přídatné látky
Nové potraviny
Doplňky stravy
Prodej ze dvora
Antimikrobiální rezistence
Environmentální techniky a technologie
Publikace
Videa
Infografiky
Odborné akce
Programy podporující zdraví
Důležité kontakty
Dozorové orgány
Ministerstva
Národní referenční laboratoře
Výzkumné ústavy
Regionální pracoviště podpory zdraví
Spotřebitelské organizace
Navštivte také
Počet záznamů:
12
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní veterinární správa ČR
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Státní zdravotní ústav
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Kancelář WHO v České republice
Evropská rada pro informace o potravinách
Víš co jíš? (informace o výživě)
Knowledge Junction EFSA
Varování
Bezpečnost potravin v ČR
Kontrola potravin a krmiv
EFSA
Legislativa
O nás
Kontakty
Pracovní skupiny
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
Označování potravin
Geneticky modifikované potraviny a krmiva
Kvalita potravin
Monitoring cizorodých látek
Biopotraviny (BIO)
Potravinářské přídatné látky
Nové potraviny
Doplňky stravy
Prodej ze dvora
Environmentální techniky a technologie
Publikace
Videa
Infografiky
Odborné akce
Programy podporující zdraví
Důležité kontakty
Dozorové orgány
Ministerstva
Národní referenční laboratoře
Výzkumné ústavy
Regionální pracoviště podpory zdraví
Spotřebitelské organizace
Slovník „Bezpečnost potravin A-Z“
Webové stránky pro spotřebitele
Webové stránky pro žáky a pedagogy ZŠ
Aplikace Výživa v kostce
Program pro 1.-3. r. ZŠ do interaktivních tabulí
E-learningový kurz pro SŠ a gymnázia
Databáze složení potravin ČR
Vyhledávač referenčních hodnot pro příjem živin (EFSA)
English
Varování
před závadnými potravinami
28.1.2021
SZPI důrazně varuje před nebezpečným doplňkem ...
27.1.2021
Varování spotřebitelům: toustový chléb obsahuje ...
23.12.2020
Vietnamské krevetové špízy prodávané v ČR ...
17.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před doplňkem stravy ...
15.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před sezamovými ...
25.11.2020
Krevety prodávané i v ČR obsahovaly zdraví ...
23.11.2020
Potravinářská inspekce zakázala 300 kg zeleného ...
12.11.2020
Potravinářská inspekce zjistila v eshopu doplněk ...
30.10.2020
Opětovné varování před zdravotně závadným kozím ...
30.10.2020
Sýr brie prodávaný v Lidlu obsahoval nebezpečný ...
Více
Slovník „Bezpečnost potravin A-Z“
Webové stránky pro spotřebitele
Webové stránky pro žáky a pedagogy ZŠ
Aplikace „Víš, co jíš?“ do mobilních telefonů (Android, iOS)
Program pro 1.-3. r. ZŠ do interaktivních tabulí
E-learningový kurz pro SŠ a gymnázia
Databáze složení potravin ČR
Vyhledávač referenčních hodnot pro příjem živin (EFSA)
Poslední vložené články
Světový den obezity 2021
(3.3.2021)
Tajemství genetické informace vanilky odhaleno
(3.3.2021)
Mezinárodní šetření ohnisek způsobených bakterií Salmonella Enteritidis původem z drůbežího masa
(2.3.2021)
Výskyt hraboše polního v únoru 2021
(2.3.2021)
Konference Jód 21 již v pátek 5. března 2021
(2.3.2021)
Přísnější fytosanitární kontroly dřevěného obalového materiálu z Běloruska, Číny a Indie
(1.3.2021)
COVID-19 - je třeba zvážit nízký referenční příjem vitaminu D na etiketě potraviny
(1.3.2021)
->
Nejčtenější za 30 dnů
Ptačí chřipka – aktuální informace ke dni 12. 2. 2021
(12.2.2021)
Hlášení v systému RASFF: 4. týden 2021
(5.2.2021)
Doporučení úřadu EFSA k poskytování harmonizovaného označování na přední straně obalu potravin
(5.2.2021)
Archiv článků
Varování
před závadnými potravinami
28.1.2021
SZPI důrazně varuje před nebezpečným doplňkem ...
27.1.2021
Varování spotřebitelům: toustový chléb obsahuje ...
23.12.2020
Vietnamské krevetové špízy prodávané v ČR ...
17.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před doplňkem stravy ...
15.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před sezamovými ...
25.11.2020
Krevety prodávané i v ČR obsahovaly zdraví ...
23.11.2020
Potravinářská inspekce zakázala 300 kg zeleného ...
12.11.2020
Potravinářská inspekce zjistila v eshopu doplněk ...
30.10.2020
Opětovné varování před zdravotně závadným kozím ...
30.10.2020
Sýr brie prodávaný v Lidlu obsahoval nebezpečný ...
Více
Varování
před závadnými potravinami
28.1.2021
SZPI důrazně varuje před nebezpečným doplňkem ...
27.1.2021
Varování spotřebitelům: toustový chléb obsahuje ...
23.12.2020
Vietnamské krevetové špízy prodávané v ČR ...
17.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před doplňkem stravy ...
15.12.2020
Potravinářská inspekce varuje před sezamovými ...
25.11.2020
Krevety prodávané i v ČR obsahovaly zdraví ...
23.11.2020
Potravinářská inspekce zakázala 300 kg zeleného ...
12.11.2020
Potravinářská inspekce zjistila v eshopu doplněk ...
30.10.2020
Opětovné varování před zdravotně závadným kozím ...
30.10.2020
Sýr brie prodávaný v Lidlu obsahoval nebezpečný ...
Více
Nejčtenější za 30 dnů
Ptačí chřipka – aktuální informace ke dni 12. 2. 2021
(12.2.2021)
Hlášení v systému RASFF: 4. týden 2021
(5.2.2021)
Doporučení úřadu EFSA k poskytování harmonizovaného označování na přední straně obalu potravin
(5.2.2021)
Přidat článek Kalendář akcí únor 2015 do kategorie
Hledat kategorii v seznamu:
Hledat kategorii
Zrušit
Akce tuzemské
>
Akce tuzemské
>
Akce - Archiv
>
Akce - Archiv
Aktuality
>
Aktuality
Kalendář akcí únor 2015
Vydáno: 9.2.2015
Autor: ÚZEI
Kalendář nabízí vybrané domácí akce pořádané v oboru zemědělství, lesnictví, potravinářství a ekologie.
Kalendář akcí na měsíc únor 2015
(pdf, 431 kB)
Zdroj:
Ústav zemědělské ekonomiky a informací
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021