Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Konference Analytická toxikologie do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality

Konference Analytická toxikologie

Vydáno: 8.4.2015
Tisk článku
Autor: Institut Nutrice a Diagnostiky Pardubice
Konference se uskuteční 11. a 12. 6. 2015 v Krkonoších.

Institut Nutrice a Diagnostiky v Pardubicích, RADANAL s.r.o. pořádá konferenci "Analytická toxikologie"

Termín koference: 11. a 12. června 2015
Místo konání: hotel VZ BEDŘICHOV, Krkonoše – Špindlerův Mlýn

Hlavní témata:
1. Přírodní a syntetické antioxidanty – produkty oxidace antioxidantů.
2. Metabolismus přírodních a syntetických antioxidantů, toxicita oxidačních produktů antioxidantů.
3. Možnosti studia metabolismu látek (Cytochrom P450, LC/EC/MS).
4. Rizika nadužívání léků, ilegálních drog, jejich kumulace v čistírenských kalech a z toho plynoucí rizika kontaminace životního prostředí a zemědělských produktů.
5. Chemické reakce v potravinách při skladování a kulinářských úpravách.
6. Pesticidy a průmyslové polutanty, toxicita jejich metabolitů a hydrolytických produktů.
7. Rizika nadužívání alkoholu.
8. Toxicita těžkých kovů.
9. Alergeny v potravinách a problematika potravinových intolerancí.

Snahou je propojení specialistů zabývajících se toxikologií a analytickou chemií v různých oborech a institucích, od schvalování a kontroly léčiv přes klinickou biochemii, forenzní toxikologii, výživu, potravinářské technologie, kontrolu pesticidů, a konče testováním toxicity chemických přípravků.


Pořadatel konference: RADANAL s.r.o., Okružní 613, 530 03 Pardubice
Přihlásit se můžete prostřednictvím e-mailu: vobornikova@radanal.cz.
Počet účastníků je omezen, prosíme o včasnou registraci.

Více informací: www.radanal.cz/cs/vzdelavani/konference



Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018