Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Konference „Již 700 let rozumíme masu“ do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv

Konference „Již 700 let rozumíme masu“

Vydáno: 12.2.2010
Tisk článku
Proběhne 3. 3. 2010 v rámci doprovodného programu veletrhu SALIMA.

Konference se uskuteční v areálu BVV Brno v průběhu konání Mezinárodního potravinářského veletrhu SALIMA 2010 a je určena především pro širší odbornou veřejnost.
Konference je součástí projektu „Český svaz zpracovatelů masa – informačně vzdělávací akce mezinárodního charakteru v roce 2010“.

Tématické okruhy konference „Již 700 let rozumíme masu“ zahrnují přidávání hodnoty zemědělským produktům, bezpečnost, kvalitu a hygienické požadavky na výrobu potravin, včetně zavádění systémů jakosti a správné výrobní a hygienické praxe. Historie zpracování masa ve světě, v ČR, současné technologické procesy ve zpracování masa, nové trendy ve zpracování masa, význam konzumace masa, výhled spotřeby masa ve světě a v ČR.
Cílem konference je především výměna zkušeností ve vztahu k těmto okruhům na mezinárodní úrovni.
Zajištění této konference bylo významně podpořeno dotačními prostředky z Programu rozvoje venkova ČR na období 2007-2013.

Závazný zájem o účast na konferenci sdělte Ing. Jitce Vostatkové, email: sekretariát@cszm.cz, nejpozději do 19. 2. 2010.

Český svaz zpracovatelů masu na veletrhu SALIMA
Projekt: Masu rozumíme již 700 let - zvyšování adaptability zaměstnanců a konkurenceschopnosti odvětví masného průmyslu

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018