Bezpečnost potravin

Konference Moderní technologie pro potravinářský průmysl IV

Vydáno: 20. 6. 2017
Autor: ICBP

Konference se bude konat 20. 9. 2017 v Kongresovém centru Praha.

Čtvrtý ročník konference představí nejmodernější technologie a postupy, možnosti podpory a údržby již instalovaných technologií, a další podpůrné aplikace a zařízení pro efektivní výrobu s důrazem na specifické požadavky v oblasti čistoty a hygieny výroby. Tradičně vystoupí zástupci dodavatelských společností s přednáškami týkajících se technologií a možností implementací do výrobních provozů. Program doplní zástupci potravinářských podniků s případovými studiemi, představitelé státní a akademické sféry. Chybět nebude výstava, kde bude prostor jak pro fyzický kontakt s produkty tak také individuální jednání.

Akce je určená: zástupcům výrobních podniků ve všech oblastech potravinářské výroby, výroby nápojů, pekařské produkce, výroby výživ, či krmiv apod. 

Zveme zástupce výrobních úseků – výrobní, technické ředitele, ředitelé IT úseků, top management, jednatele, investiční ředitele, apod.

REGISTRACE 

 

Více informací: Moderní technologie pro potravinářský průmysl