Bezpečnost potravin

Konference o funkčních přísadách v Bruselu

Vydáno: 1. 12. 2008
Autor:

Ve dnech 21. – 22. ledna 2009 pořádá Agra Informa konferenci „Functional Ingredients in Food and Beverages“.

Konference bude příležitostí k seznámení s nejnovějšími výrobkovými inovacemi, spotřebitelskými trendy na rostoucím trhu s funkčními potravinami.
Přednášejícími budou mj.:
  •                   Philip Rijken,DSM Functional Foods Marketing, Nizozemí
  •                    Dr Arjan Geerlings, Puleva Biotech, Španělsko
  •          Niklas Bjarum, Probi AB, Švédsko
  •                   John Kurstjens, Lipid Nutrition B.V., Nizozemí
  •          Dr. Barbara Klaus, Mayer-Meisterernst, Itálie
  •                   Dr Sandra Einerhand, Tate & Lyle Ingredients, Francie
  •                   Mikko Laavainen, Raisio Ingredients Division, Finsko
  •          Caroline Negre, Rousselot SAS, Francie.
 
Pořadatel: Agra Informa
Kontakty:
Justyna Jameson www.agra-net.com/fi fax: +44(0)20 7017 7596, tel.: +44(0)20 7017 7499