Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Konference o nových aspektech alergií do kategorie

Archiv článků od roku 2003 do roku 2011 > Archiv článků od roku 2003

Konference o nových aspektech alergií

Vydáno: 30.4.2004
Tisk článku
Dne 30. června 2004 pořádá britská společnost Leatherhead Food Intenational konferenci o potravinových alergiích.
Dne 30. června 2004 pořádá britská společnost Leatherhead Food Intenational konferenci na téma "Jak může potravinová alergie ovlivnit vaše podnikání". V potravinářském průmyslu se musí velmi často řešit problémy související s potravinovými alergiemi jako kupř. alergeny běžně vyvolávající alergické a anafylaktické reakce, důležitost používání správné výrobní praxe (GMP) či  zajištění odpovídajícího a dobře čitelného značení. Na zmiňované konferenci budou prezentovány nejnovější poznatky z oblasti potravinových alergií a introlerance, včetně informací o výskytu a detekci alergenů, o nových výzkumných iniciativách, vlivu technologického zpracování atd. Konference je určena především pro výzkumné a vývojové pracovníky, nutricionisty, potravinářské technology, managery jakosti a řídící pracovníky. Názvy referátů: Legislativa EU týkající se značení alergenů (Leatherhead Food Int.), Výskyt alergenů (Centrum pro astma a alergie), Struktura rostlinných proteinů a alergenita - vliv zpracování potravin (norský Institut pro výzkum potravin), Flair-Flow - Evropský výzkum potravinových alergií (Britská nutriční nadace), Kity pro detekci potravinových alergií - Přehled (Tepnel Biosystems).
http://www.foodlineweb.co.uk/emergall/index.htm 
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021