Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Konference OECD bude řešit ochranu přírodních zdrojů, konkurenci i bezpečnost potravin do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Akce - Archiv > Akce - Archiv> Potravinářství - Archiv

Konference OECD bude řešit ochranu přírodních zdrojů, konkurenci i bezpečnost potravin

Vydáno: 2.4.2009
Tisk článku
Autor: Mgr. Světluše Bodoková
Konference Organizace pro ekonomickou spolupráci a rozvoj „Challenges for Agricultural Research“ se bude konat od 6. do 8. dubna 2009 v konferenčním sále Ústavu zemědělské ekonomiky a informací (ÚZEU), Slezská 7, Praha 2.
Uprostřed ekonomické krize víc než kdy jindy je třeba hledat cesty, jak do budoucna zajistit dostatek potravin a současně chránit životní prostředí a zdroje. Proto se 6.-8. dubna v Praze setkají odborníci z členských zemí OECD, aby si vyměnili názory a diskutovali nejnovější vědecké poznatky v oblastech jako je ochrana přírodních zdrojů, především půdy a vody; udržitelné zemědělství pro produkci potravin a ochranu životního prostředí, konkurence v oblasti výroby potravin a paliv, bezpečnost potravin a regulace pokroku v oblasti molekulární genetiky.
 
 Podrobnosti naleznete na:
 
http://www.oecd.org/document/49/0,3343,en_2649_33903_42208753_1_1_1_37401,00.html
 
Na závěr konference je 8. dubna od 13:00 hodin je v budově ÚZEI plánovaná shrnující tisková konference.
 
 
 
 
 
 
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018