Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Konference “Potravinářský výzkum podporující vědecky založenou legislativu: příležitosti pro výrobce a spotřebitele” (akreditace do 16.4.09) do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv

Konference “Potravinářský výzkum podporující vědecky založenou legislativu: příležitosti pro výrobce a spotřebitele” (akreditace do 16.4.09)

Vydáno: 16.4.2009
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Konference, která se uskuteční v rámci českého předsednictví EU ve dnech 21.–22. dubna 2009 v Praze.
Ministerstvo zemědělství, Evropský úřad pro bezpečnost potravin a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze organizují v rámci českého předsednictví EU konferenci pod názvem Food Research in Support to Science-Based Regulations: Challenges for Producers and Consumers. Konference bude probíhat v následujících sekcích:
 
Plenární sekce:
I: Postavení EU v oblasti bezpečnosti potravin a mezinárodní spolupráce
II: Kontrola kvality a bezpečnosti potravin
III: Spotřebitelé a problémy bezpečnosti potravin
IV: Nové technologie pro výrobu potravin
 
Paralelní sekce:
A: Nařízení o bezpečnosti potravin a výzvy pro výzkum
B: Perspektivy potravinářského průmyslu – uspokojování požadavků spotřebitelů
 
Program konference, pokyny pro akreditaci a registrační formuláře jsou v příloze. Aktuální informace o konferenci jsou uveřejněny zde.

Účast na konferenci je bezplatná, akreditovat se lze do 16.4.2009.
 
Příloha 1: Program konference (pdf, 349 kB)
Příloha 2: Akreditace (pdf, 268 kB)
Příloha 3: Registrace (individuální)
Příloha 4: Registrace (instituce)
 
Zdroj: EU2009.cz
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018