Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Konference Školní stravování 2019 – abstrakta do kategorie

Aktuality > Aktuality

Konference Školní stravování 2019 – abstrakta

Vydáno: 14.6.2019
Tisk článku
Autor: Společnost pro výživu
Abstrakta z konference konané 21. a 22. 5. 2019.

 

DPH ve školních jídelnách
Ing. Pavel Fencl (VIS Plzeň)

Pracovní právo ve školním stravování
Ing. Petra Zukalová (KÚ Jihomoravského kraje)

Školní obědy vyžadují aktualizaci hodnocení i výživových norem, jinak se situace nezlepší
prof. MVDr. Jiří Ruprich, CSc., RNDr. Irena Řehůřková, Ph.D., a kol. (Státní zdravotní ústav Brno)

Reformulace potravin, jaký má smysl
RNDr. Magdalena Hrabcová, Ph.D., Mgr. Markéta Chýlková (Potravinářská komora ČR)

Zdravotní aspekty dětské obezity
MUDr. Bohuslav Procházka (OSPDL)

50 odstínů špeků aneb přístup k léčbě obézních dětí v Dětské léčebně Křetín
MUDr. Kateřina Bednaříková, Markéta Bednaříková, Dis., Mgr.Jarmila Prudíková JDL (Dětská léčebna Křetín)

Potenciální mikrobiologické riziko přípravy potravin pro školní stravování
Ing. Eva Šviráková Ph.D. (VŠCHT Praha)

Aditiva v potravinách
prof. Ing. Jana Dostálová CSc. (VŠCHT Praha)

Byliny, koření a jejich využití ve školním stravování
Eva Elvíra Chocenská (Thomayerova nemocnice)

Polotovary a pokrmy z klíčených luštěnin
Ing. Milan Houška, CSc., Ing. Pavla Novotná (VÚPP Praha), Ing. Natálie Pečenková (ČZU Praha), Ing. Ilona Ošťádalová (Kalma k.s, Sviadnov), prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. (FPBT VŠCHT Praha)

Prebiotika, probiotika, postbiotika a jejich význam ve výživě dítěte
MUDr. Jan Boženský (nemocnice Vítkovice)

Sýry a jejich význam ve výživě
Ing. Jiří Kopáček, CSc. (Českomoravský svaz mlékárenský)

Školní stravování z pohledu školského ombudsmana
PaedDr. Ladislav Hrzal (MŠMT)

Dětská chuťovka v praxi
Ing. Josef Sléha, CSc. (SYMPEX GROUP, s.r.o.)

Bezlepková dieta po 20ti letech, databáze potravin bez lepku
Ing. Jana Rysová, Ing. Dana Gabrovská, Ph.D. (VUPP, Potravinářská komora ČR)

Dietní stravování z pohledu vedoucí školní jídelny
Jitka Uhlíková (ZŠ Táborská, Praha 4)

Ohlédnutí za 100 lety v ČR – akce školních jídelen věnované tomuto výročí
Olga Johanidesová (KÚ Vysočina)

Mýty obecně se zaměřením na mléko
prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. (VŠCHT Praha)

Tuky, mýty a poplašné zprávy
Doc. Ing. Jiří Brát, CSc.

 

Zdroj: Společnost pro výživu

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018