Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Konference: Střevní bakteriální infekce do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality

Konference: Střevní bakteriální infekce

Vydáno: 11.10.2011
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Jednodenní konference pořádaná SZÚ dne 15.11. 2011.

Oddělení bakteriální rezistence a alimentárních bakteriálních nákaz, Centrum epidemiologie a mikrobiologie Státního zdravotního ústavu pořádá jednodenní konferenci na téma STŘEVNÍ BAKTERIÁLNÍ INFEKCE

Termín:  15. listopadu 2011 od 10.00 hodin ve velké posluchárně budovy
               č.11 SZÚ Šrobárova 48, Praha 10

Program:
P.Křížová : Zahájení konference
P. Petráš : Předání Ceny „Zlatého stafylokoka“ za rok 2011
P. Petráš, M. Marejková : Velká německá epidemie EAHEC O104:H4
M. Marejková: Výskyt enterohemoragických E. coli v České republice 2006-
                       2011
R. Karpíšková : Listeriózy -aktuální trendy

M. Príkazská, R. Králová, H. Orlíková: Alimentární nákazy – šetření epidemií 
                                       v ČR a spolupráce ve vykazování v rámci EU
D.Dědičová : Sérotypy salmonel diagnostikovaných v NRL v letech 2000 -
                     2011
D.Dědičová, R. Karpíšková : Epidemic Intelligence Information System (EPIS)
                   pro oblast alimentárních nákaz -aktuální informace
M. Pospíšilová : Postupy při diferenciaci Salmonella Typhimurium a
                         Salmonella 4,5,12 : i : -
I. Koláčková : Syrové mléko jako potvrzený zdroj kampylobakteriózy
P.Petráš, I.Machová, M.Marejková: Identifikace střevních bakterií metodou
                                 MALDI-TOF MS

Akce je zařazena do kreditního systému celoživotního vzdělávání. Pro získání osvědčení je nutné se předem přihlásit.

Přihlášky posílejte nejlépe na e-mail stafylokoky@szu.cz, nebo volejte na telefon 267 082 243 (paní Emilie Blažková)

Zdroj:  SZÚ

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018