Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Kurzy BTSF 2021 do kategorie

Pracovní skupiny
Školení BTSF > Školení BTSF

Kurzy BTSF 2021

Vydáno: 21.1.2021
Tisk článku
Autor: Ing. Ivana Lepešková
on line kurzy BTSF (virtuální třídy)

 

Kurzy BTSF 2021 – celkem 30 kurzů probíhající on-line (virtuální třídy)

Food and feed:

  1.  Hazard analysis and critical control points (HACCP) (Phase I) (Phase II)
  2.  Food hygiene at primary production 
  3.  Food hygiene flexibility
  4.  Microbiological Criteria and zoonose  (Phase I) (Phase II)
  5.  Outbreak preparedness and management in food (Phase I) (Phase II)
  6.  Contaminants in food and feed
  7.  Food improvement agents
  8.  Food contact material
  9.  Audits of plastic recycling processes
  10.  Food information and composition (Phase II)
  11. Animal Nutrition

 

Animal health and welfare:

  1.  Animal disease preparedness
  2.  Transmissible spongiform encephalopathies animal by products
  3.  Movements of pets
  4.  Animal Welfare rules (Phase I) (Phase II)

 

Plant health:

  1.  Plant health Controls 
  2.  Plant health surveys
  3.  Plant Protection Product evaluation
  4.  Integrated pest management
  5.  Plant Protection Products Application Equipment

 

Control activities:

  1.  Check at Border Inspection Posts
  2.  Food animal origin and composite products
  3.  New food investigation techniques: Food Fraud, E - commerce
  4.  Use of TRACES in Member States
  5.  Audit system and internal auditing

     

    Other topics:

1. Antimicrobial resistance (Phase I) (Phase II )
2. Organic farming
3. Protected Designation Schemes  (Phase II) 
4.  Risk Assessment
5. Support to enforcement in SPS fields (Phase I) (Phase II)

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021