Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Kurzy vaření dietní stravy od Společnosti pro výživu 2021 do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Kurzy vaření dietní stravy od Společnosti pro výživu 2021

Vydáno: 1.6.2021
Tisk článku
Autor: Společnost pro výživu
První kurz se koná 14. 7. 2021.

Chcete vědět, proč je správná výživa pro seniory a nemocné důležitá?
Chcete umět sestavit dietní a vyvážený jídelníček?
Chcete vařit chutnou a zároveň dietní stravu ve vašem zařízení?

Vaše odpověď zní ANO? Pak právě pro Vás otevíráme od nového roku 2020

  • Jednodenní odborný kurz pod vedením nutričního terapeuta a profesionálního kuchaře
  • 5 h teorie + 3 hodiny praktického vaření v gastro studiu (8,30 -16,30 h)
  • Vaření kompletního menu ve 3 variantách (diabetická, bezlepková, šetřící dieta)

 

Cílem kurzu je:

  • získat znalosti o důležitosti dietní stravy pro seniory a nemocné
  • získat znalosti a naučit se vařit diabetickou, šetřící a bezlepkovou dietu (vaření kompletního menu v těchto 3 variantách)
  • naučit se sestavit jídelní lístek pro diabetickou, šetřící a bezlepkovou dietu

 

Komu je školení určeno?

  • pro všechny, kteří se zajímají o dietní stravu
  • pro kuchaře a vedoucí pracovníky v zařízeních pro seniory, v pečovatelských domech, v nemocnicích a jiných zařízeních, kde se vaří dietní strava
  • pro nutriční terapeuty

 

Cena: 4 990,- Kč vč. DPH

Sleva pro členy Společnosti pro výživu 10 %. Ještě nejste členem? Přihlaste se zde.

Cena kurzu zahrnuje 5 hodin teorie, 3 hodiny praktického vaření, nápoje a občerstvení během kurzu, konzumace uvařených pokrmů, osvědčení o absolvování kurzu od Společnosti pro výživu garantovaným Českou asociací sester.

Maximální kapacita je 12 osob,  individuální přístup ke každému, každý bude vařit.

Protiepidemická opatření:

Vaše zdraví je naši prioritou, proto se během kurzu musí dodržovat přísná hygienická opatření a aktuální omezení.
Ke dni 20.5. je kapacita kurzu omezena na 8 účastníků + 2 lektoři. Tato pravidla se však do doby konání kurzu mohou změnit. Změny budeme zveřejňovat na našem webu. 

Termíny kurzů:

14. 7. 2021  
25. 8. 2021  
15. 9. 2021  
13. 10. 2021  
10. 11. 2021  
8. 12. 2021  

 

Místo konání:
JIP Gastro studio, Bořanovice, 12 min busem od metra Ládví Praha: http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/

 

Zdroj: Společnost pro výživu

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021