Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Legislativní požadavky a zkušenosti z výkonu dozoru v oblasti stravovacích služeb do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality

Legislativní požadavky a zkušenosti z výkonu dozoru v oblasti stravovacích služeb

Vydáno: 12.9.2016
Tisk článku
Autor: MZe
Seminář se bude konat 29. září 2016 v Praze v budově Ministerstva zemědělství.

Ministerstvo zemědělství ve spolupráci s Ministerstvem zdravotnictví a Asociací hotelů a restaurací ČR pořádají seminář „Legislativní požadavky a zkušenosti z výkonu dozoru v oblasti stravovacích služeb“

Datum: 29. 9. 2016, 10:00 – 12:00 hodin
Místo konání: Praha, Ministerstvo zemědělství, 4. patro - místnost č. 400
Cílová skupina: Odborná veřejnost

Program semináře:
1. Zahájení
MUDr. Viera Šedivá
náměstkyně ministra zemědělství pro řízení Sekce potravinářských výrob – Úřad pro potraviny

2. Přehled základních legislativních požadavků pro oblast stravovacích služeb
Ing. Jindřich Fialka
ředitel odboru, Odbor potravinářský, Ministerstvo zemědělství

3. Požadavky pro oblast stravovacích služeb z pohledu Ministerstva zdravotnictví
Ing. Silvie Slavíková
odbor Ochrany veřejného zdraví, Ministerstvo zdravotnictví

4. Zkušenosti z výkonu dozoru SZPI ve stravovacích službách
Ing. Jindřich Pokora
ředitel odboru, Odbor kontroly, laboratoří a certifikace, Státní zemědělská a potravinářská inspekce

5. Zkušenosti z výkonu dozoru KHS ve stravovacích službách
Ing. Jana Hejdová
ředitelka Odboru hygieny výživy a předmětů běžného užívání, Krajská hygienická stanice Plzeňského kraje

6. Zkušenosti provozovatelů stravovacích služeb
Ing. Václav Stárek
Prezident, Asociace hotelů a restaurací ČR


Kontakt: Ing. Hana Spoustová, tel. 221 812 670, mob. +420702176270  hana.spoustova@mze.cz


Příloha


Foto: Shutterstock

Zdroj: Ministerstvo zemědělství

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018