Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Management potravinových alergenů ve veřejném stravování do kategorie

Publikace > Publikace> Zdroje ICBP - Archiv> Zdroje ICBP - Archiv
Alergeny > Rizikové faktory - Archiv> Alergeny> Rizikové faktory - Archiv

Management potravinových alergenů ve veřejném stravování

Vydáno: 10.9.2008
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Příručka pro management a vedení restaurací.
FAAN (Food Allergy & Anaphylaxis Network) publikoval 58stránkovou publikaci – příručku zaměřenou na problematiku potravinových alergenů v sektoru veřejného stravování (viz příloha).
FAAN je nezisková organizace založená v USA, která se zaměřuje na poskytování informací a na vzdělávání veřejnosti v problematice potravinových alergenů.
Informace v příručce jsou uspořádány tak, že umožňují jejich využití podle potřeb různých provozů.
Informace jsou určeny pro managery a vedoucí restaurací a jejich cílem je podat návod, jak v podnicích veřejného stravování postupovat v případě hostů s potravinovou alergií tak, aby pokrmy a nápoje byly pro ně bezpečné.
 
Příloha: Welcoming Guests With Food Allergies (pdf, 1,11 MB, 58 stran)
 
Zdroj: Allergen Bureau
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021