Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Materiály v kontaktu s potravinami: Přehled evropských a národních předpisů do kategorie

Legislativa EU a MS - Archiv > Právní předpisy EU – základní informace> Právní předpisy EU – základní informace

Materiály v kontaktu s potravinami: Přehled evropských a národních předpisů

Vydáno: 3.6.2009
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Přehled předpisů EU a jednotlivých členských států aktualizovaný k 2.6.2009.
V příloze je k dispozici pracovní dokument Evropské komise (verze aktualizovaná k 2.6.2009), který je souhrnem předpisů týkajících se materiálů přicházejících do kontaktu s potravinami. Dokument je rozdělen do čtyř částí:

Část I a II: přehled směrnic a nařízení EU
Část III: přehled národních legislativ
Část IV: přehled míst v jednotlivých státech EU, kde lze zakoupit legislativní dokumenty
 
Přístup k legislativě EU: viz “EUR-LEX”. Přehled legislativních dokumentů poskytnutý jednotlivými členskými státy nemusí být nezbytně úplný.
 
Příloha: REFERENCES OF THE EUROPEAN AND NATIONAL LEGISLATIONS (pdf, 501 kB, 67 stran)
 
Zdroj: Evropská komise

Aktuální přehled legislativy týkající se materiálů v kontaktu s potravinami je také k dispozici zde.
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021