Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Metodika hodnocení výsledků výzkumu a vývoje v roce 2007 do kategorie

Zemědělský a potravinářský výzkum > Zemědělský a potravinářský výzkum> Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv

Metodika hodnocení výsledků výzkumu a vývoje v roce 2007

Vydáno: 18.9.2008
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Je popsáno, jak budou přidělovány body za jednotlivé výzkumné a vývojové aktivity.
Pravidelné hodnocení výzkumu a vývoje vychází z usnesení vlády ze dne 23. června 2004 č. 644 k hodnocení výzkumu a vývoje a jeho výsledků.
Metodika hodnocení výsledků výzkumu a vývoje, která vznikla ve spolupráci Rady vlády ČR pro výzkum a vývoj a Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, je k dispozici zde.

V časopise Chemické Listy je popsáno, jak budou přidělovány body za jednotlivé výzkumné a vývojové aktivity.
 
Zdroj: Chemické Listy 102, 2008, č. 6, s. 409
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021