Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Mezinárodní konference o kontaminantech v potravinách: Výzvy v hodnocení rizika do kategorie

Aktuality KM EFSA > Aktuality KM EFSA
Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Mezinárodní konference o kontaminantech v potravinách: Výzvy v hodnocení rizika

Vydáno: 13.6.2019
Tisk článku
Autor: KM EFSA
Konference se uskuteční v portugalském městě Aveiro ve dnech 26. – 27. září 2019.

Odbor potravin a výživy portugalského Národního ústavu zdraví (INSA) pořádá ve spolupráci s Centrem pro námořní a ekologické studie (CESAM) již 3. Mezinárodní konferenci na téma kontaminantů v potravinách, tentokrát s podtitulem Výzvy v hodnocení rizika.

Konference se uskuteční v portugalském městě Aveiro ve dnech 26. – 27. září 2019.  

Multidisciplinární kongres nabídne fórum mezinárodně uznávaných i mladých vědců a umožní vzájemnou výměnu odborných znalostí k tématu kontaminantů v potravinách a lidského zdraví.

Kongres bude zahrnovat přednášky světově známých odborníků, navíc doplněné rámcovými a posterovými prezentacemi.  

Organizační výbor uvítá zaslání abstraktů jednotlivých přispěvovatelů na téma kontaminantů v potravinách a lidského zdraví; termín pro zaslání abstraktů je 16. června 2019.

Účastníci konference jsou srdečně zváni přispět rovněž plným rukopisem do speciálního vydání s názvem “Food Safety & Risk Assessment” časopisu Food Research International.  

Další podrobné informace (včetně termínů pro přihlášení a registračních poplatků) naleznete na oficiálním letáku uvedené akce:

Webové stránky věnované konferenci naleznete na adrese https://icfc2019portugal.com/  

Jakékoliv dotazy k účasti na konferenci je možné zaslat na e-mailovou adresu info@icfc2019portugal.com

 

 

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018