Bezpečnost potravin

Mezinárodní konference zaměřené na potraviny „bez masa“ a „bez mléka“

Vydáno: 29. 9. 2007
Autor: pospisilova

Organizace PROSOY Research & Strategy pořádá 11. a 12. října 2007 v Kolíně n. R. „International Meat-free Conference“ a 1. a 2. listopadu 2007 v Londýně „International Dairy-free Conference“.

Ve dnech 11. a 12. října 2007 se v Köln am Rhein koná první „International Meat-free Conference“, jejímž pořadatelem je PROSOY Research & Strategy – nizozemská servisní organizace zaměřená na sóju především z hlediska analýz trhu a informací o inovacích.
Spolupořadateli jsou The Solae Company, Cargill, Vegeteria a Garden Protein.
Ve dnech 1. a 2. listopadu 2007 pořádá tatáž společnost v Londýně (hotel Four Seasons) již čtvrtou konferenci „International Dairy-free Conference“. Spolupořadateli jsou firmy The Solae Company a Nutriz a mediální partneři Soyatech a Healthy Foods European Summit.
Zúčastní se nadnárodní společnosti působící na trhu „nemléčných“ potravin jako Alpro s výrobky Alpro Soya (Belgie), Danone s výrobky Senja (Francie) a Savia (Španělsko), Unilever s výrobky Adez (UK a Nizození), GoGreen (Skandinávie), Hain Celestian s výrobky Haldan, Natumi a Rice Dream (USA, UK, Německo, Pan- European) a Royal Wessanen s výrobky Distriborg (Francie).
Termín této konference se cíleně shoduje s termínem veletrhu Fi Europe konaného také v Londýně.