Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Mikrobiální bezpečnost čerstvé zeleniny a ovoce do kategorie

Publikace > Publikace> Zdroje ICBP - Archiv> Zdroje ICBP - Archiv
Aktuality > Aktuality

Mikrobiální bezpečnost čerstvé zeleniny a ovoce

Vydáno: 15.6.2011
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Odborná publikace vydaná Wiley-Blackwell ve spolupráci s IFT Press.

Vydavatelství odborných a vědeckých publikací Wiley-Blackwell vydalo v srpnu 2009 publikaci pod názvem “Microbial Safety of Fresh Produce”, která se zabývá bezpečností produkce čerstvé zeleniny a ovoce a to ze všech hledisek, od patogenů, přes agro-management, před- a posklizňové intervence, až po negativní ekonomické dopady škůdců. Velká pozornost je věnována patogenům, jejich internalizaci rostlinnými tkáněmi a objasnění, jak humánní patogeny přežívají a pomnožují se ve vodě, půdě, v čerstvém ovoci a zelenině. Obsah publikace.

Zdroj: IFT

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018