Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Monitorování fermentačních procesů pomocí biosenzorů do kategorie

Zemědělský a potravinářský výzkum > Zemědělský a potravinářský výzkum> Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv

Monitorování fermentačních procesů pomocí biosenzorů

Vydáno: 25.6.2009
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Využití biosenzorů při on-line monitorování fermentačních procesů.
Příklady úspěšného použití biosenzorů při monitorování různých analytů jsou uvedeny v tabulce.
 
Vědeckou práci zaměřenou na aplikaci biosenzorů při monitorování fermentačních procesů podpořila VEGA (projekty 1/4299/07 a 1/4452/07) a agentura APVV (projekt VMSP-P-0052-07).
 
Zdroj: Chem. Listy 103, 2009, č. 3, s. 208–215
Uvedený časopis je ve fondu ZPK.
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021