Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso? do kategorie

Aktuality > Aktuality

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Vydáno: 1.6.2022
Tisk článku
Autor: Společnost pro výživu
Článek publikovaný Společností pro výživu


Foto: Shutterstock


Článek "Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?" publikovala Společnost pro výživu v časopise Výživa a potraviny 3/2022. 


Celý článek
 (PDF)


Autor článku: doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA, Veterinární univerzita Brno


Zdroj: Společnost pro výživu

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021