Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Nakládání s kuchyňskými odpady a vedlejšími produkty živočišné výroby do kategorie

Biologická rizika > Rizikové faktory - Archiv> Biologická rizika> Rizikové faktory - Archiv
Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality

Nakládání s kuchyňskými odpady a vedlejšími produkty živočišné výroby

Vydáno: 25.11.2011
Tisk článku
Autor: Převzato z Agronavigator.cz
Seminář pořádaný společností Ekomonitor se koná 8. prosince 2011 v Praze.
Seminář "Nakládání s kuchyňskými odpady a vedlejšími produkty živočišné výroby ve světle právních předpisů a praktických zkušeností"  je určen provozovatelům velkokuchyní, restaurací, hotelů, nemocničních, školních, závodních a dalších jídelen, cateringovým firmám, odpadovým hospodářům, firmám nakládajícím s kuchyňskými odpady a vedlejšími produkty živočišné výroby, poradenským společnostem a dalším zájemcům.
 
Účastníci budou seznámeni s právními předpisy pro oblast nakládání s kuchyňskými odpady, s hygienickou a mikrobiologickou problematikou a s praktickými zkušenostmi provozovatelů.)
Vložné: 1580 Kč
Místo konání: Hotel Populus, Praha
Pořadatel: Ekomonitor s.r.o., Píšťovy 820,537 01, Chrudim III

Další informace zde.
 
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018