Bezpečnost potravin

Nanotechnology in Food

Vydáno: 16. 5. 2007
Autor: pospisilova

Dne 14. června 2007 pořádá EU Food Law v Bruselu seminář „Nanotechnologie v potravinářství“ .

Ve dnech 12. – 13. června 2007 pořádá EU Food Law v Hotelu Renaissance – Brusel, svou 16. konferenci, a sice s názvem „Food Labelling and Food Safety“, na niž navazuje 14. 6. seminář „Nanotechnology in Food“. Jako přednášející jsou ohlášeni zástupci Evropské komise (EK), členové Evropského parlamentu (EP), vedoucí potravinářské firmy, odborníci přes bezpečnost potravin, kompetentní úřady a lobistické skupiny.
Program:
Budoucnost nanotechnologie v EU – 7. rámcový program
Perspektivy Evropské komise ohledně hodnocení rizik a nařízení o používání nanotechnologie v potravinářství
Vyhlídky nařízení o nanotechnologii z hlediska EP
Názor průmyslu na nařízení o nanotechnologii
Zajištění důvěry spotřebitelů v nanotechnologii v potravinářském sektoru
Dozor nad riziky nanotechnologie
Právní aspekty nařízení o nanotechnologii v potravinářství
Vzdání se nároků na potenciální nonotechnologické vlastnictví v potravinářském a nápojovém průmyslu
Prospěšnost nanotechnologie pro zvýšení bezpečnosti potravin
Nanotechnologie v balení potravin – příležitost pro inovace, nutnost nařízení
 
 
Účastnický poplatek na seminář je 525 EUR, na konferenci i seminář 1750 EUR (bez daně).
+ 44(0)20 7017 7596