Přihlášení
Uživatelský přístup
Uživatel:
Heslo:
Registrace
Vyhledávat i v
Bezp. potravin A-Z
Bezpečnost potravin v ČR
Systém zajištění bezpečnosti potravin
Strategie bezpečnosti potravin a výživy
Koordinační skupina bezpečnosti potravin
Vědecké výbory
Sekce zemědělství a potravinářství MZe
Bezpečnost potravin - archiv - kauzy
Kontrola potravin a krmiv
Dozorové orgány
Aktuality DO
Školení BTSF
E-learning k jednotnému školení inspektorů
EFSA
Koordinační místo pro spolupráci s EFSA
Poradní sbor
Aktuality KM EFSA
Možnosti spolupráce
Sběr dat a veřejné konzultace
Granty a výběrová řízení
Volná pracovní místa v EFSA
Kampaň #EUandMyFood
Legislativa
Právní předpisy ČR – základní informace
Právní předpisy EU – základní informace
Codex Alimentarius – základní informace
Aktuality legislativa
O nás
Kontakty
Pracovní skupiny
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
Monitoring cizorodých látek
Označování potravin
Kvalita potravin
Potravinové obaly
Potravinářské přídatné látky ("Éčka")
Doplňky stravy
Nové potraviny
Geneticky modifikované potraviny a krmiva
Biopotraviny (BIO)
Prodej ze dvora
Environmentální techniky a technologie
Antimikrobiální rezistence
Publikace
Videa
Infografiky
Odborné akce
Programy podporující zdraví
Důležité kontakty
Dozorové orgány
Ministerstva
Národní referenční laboratoře
Výzkumné ústavy
Regionální pracoviště podpory zdraví
Spotřebitelské organizace
Navštivte také
Počet záznamů:
12
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní veterinární správa ČR
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Státní zdravotní ústav
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Kancelář WHO v České republice
Víš co jíš? (informace o výživě)
Knowledge Junction EFSA
Evropská rada pro informace o potravinách
Varování
Bezpečnost potravin v ČR
Kontrola potravin a krmiv
EFSA
Legislativa
O nás
Kontakty
Pracovní skupiny
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
Monitoring cizorodých látek
Označování potravin
Kvalita potravin
Potravinové obaly
Potravinářské přídatné látky ("Éčka")
Doplňky stravy
Nové potraviny
Geneticky modifikované potraviny a krmiva
Biopotraviny (BIO)
Prodej ze dvora
Environmentální techniky a technologie
Antimikrobiální rezistence
Publikace
Videa
Infografiky
Odborné akce
Programy podporující zdraví
Důležité kontakty
Dozorové orgány
Ministerstva
Národní referenční laboratoře
Výzkumné ústavy
Regionální pracoviště podpory zdraví
Spotřebitelské organizace
Slovník „Bezpečnost potravin A-Z“
Webové stránky pro spotřebitele
Webové stránky pro žáky a pedagogy ZŠ
Aplikace Výživa v kostce
Program pro 1.-3. r. ZŠ do interaktivních tabulí
E-learningový kurz pro SŠ a gymnázia
Databáze složení potravin ČR
Vyhledávač referenčních hodnot pro příjem živin (EFSA)
English
Varování
před závadnými potravinami
28.4.2022
Varování spotřebitelům: SZPI zjistila oplatky s ...
12.4.2022
Ferrero rozšiřuje seznam stahovaných výrobků ...
11.2.2022
IKEA stahuje z prodeje jednu šarži mražených ...
9.12.2021
Na český trh se dostal med ze Slovenska s obsahem ...
23.11.2021
Potravinářská inspekce varuje spotřebitele před ...
18.11.2021
Mražená kachna z Polska obsahovala salmonely
5.11.2021
SVS stahuje z trhu kalamáry kvůli zvýšenému obsahu ...
22.10.2021
Mikrobiální kontaminace čerstvého mléka baleného ...
7.10.2021
SVS stahuje mleté vepřové maso prodávané v Lidlu ...
20.9.2021
Varování spotřebitelům: nevyhovující potravina ...
Více
Slovník „Bezpečnost potravin A-Z“
Webové stránky pro spotřebitele
Webové stránky pro žáky a pedagogy ZŠ
Aplikace „Víš, co jíš?“ do mobilních telefonů (Android, iOS)
Program pro 1.-3. r. ZŠ do interaktivních tabulí
E-learningový kurz pro SŠ a gymnázia
Databáze složení potravin ČR
Vyhledávač referenčních hodnot pro příjem živin (EFSA)
Poslední vložené články
SVS zveřejnila Zprávu o činnosti v oblasti zdraví zvířat za rok 2021
(17.5.2022)
Hydrokompost může pomoci vinařům překonat sucho
(16.5.2022)
Letenský muzejní den - 18.5.2022
(16.5.2022)
Rozšíření škály plodin využívajících bakterie vázající dusík je na dosah
(16.5.2022)
Zavedení mezidruhového pracovního postupu založeného na OMICS metodách pro odvození referenčních bodů pro člověka a HBGV z kvantitativních in vitro dat
(16.5.2022)
Pátrací akce po invazních druzích – NAJDI.JE
(13.5.2022)
SVS odhalila nelegální bourárnu masa v Trutnově
(13.5.2022)
->
Nejčtenější za 30 dnů
Nová studie hodnotící nebezpečí mytí syrové drůbeže
(28.4.2022)
Varování spotřebitelům: SZPI zjistila oplatky s několikanásobně vyšším obsahem alergenu arašídy oproti informaci na obalu
(28.4.2022)
Každé čtvrté dítě pije nealkoholická ochucená piva. I tím si ale zadělávají na problém, varují odborníci
(19.4.2022)
Archiv článků
Varování
před závadnými potravinami
28.4.2022
Varování spotřebitelům: SZPI zjistila oplatky s ...
12.4.2022
Ferrero rozšiřuje seznam stahovaných výrobků ...
11.2.2022
IKEA stahuje z prodeje jednu šarži mražených ...
9.12.2021
Na český trh se dostal med ze Slovenska s obsahem ...
23.11.2021
Potravinářská inspekce varuje spotřebitele před ...
18.11.2021
Mražená kachna z Polska obsahovala salmonely
5.11.2021
SVS stahuje z trhu kalamáry kvůli zvýšenému obsahu ...
22.10.2021
Mikrobiální kontaminace čerstvého mléka baleného ...
7.10.2021
SVS stahuje mleté vepřové maso prodávané v Lidlu ...
20.9.2021
Varování spotřebitelům: nevyhovující potravina ...
Více
Varování
před závadnými potravinami
28.4.2022
Varování spotřebitelům: SZPI zjistila oplatky s ...
12.4.2022
Ferrero rozšiřuje seznam stahovaných výrobků ...
11.2.2022
IKEA stahuje z prodeje jednu šarži mražených ...
9.12.2021
Na český trh se dostal med ze Slovenska s obsahem ...
23.11.2021
Potravinářská inspekce varuje spotřebitele před ...
18.11.2021
Mražená kachna z Polska obsahovala salmonely
5.11.2021
SVS stahuje z trhu kalamáry kvůli zvýšenému obsahu ...
22.10.2021
Mikrobiální kontaminace čerstvého mléka baleného ...
7.10.2021
SVS stahuje mleté vepřové maso prodávané v Lidlu ...
20.9.2021
Varování spotřebitelům: nevyhovující potravina ...
Více
Nejčtenější za 30 dnů
Nová studie hodnotící nebezpečí mytí syrové drůbeže
(28.4.2022)
Varování spotřebitelům: SZPI zjistila oplatky s několikanásobně vyšším obsahem alergenu arašídy oproti informaci na obalu
(28.4.2022)
Každé čtvrté dítě pije nealkoholická ochucená piva. I tím si ale zadělávají na problém, varují odborníci
(19.4.2022)
Přidat článek Nevyhovující šunka ze Španělska do kategorie
Hledat kategorii v seznamu:
Hledat kategorii
Zrušit
Mikrobiální rizika
>
Mikrobiální rizika
>
Rizikové faktory - Archiv
>
Rizikové faktory - Archiv
TZ SVS ČR
>
Zdroje ICBP - Archiv
>
TZ SVS ČR
>
Zdroje ICBP - Archiv
Nevyhovující šunka ze Španělska
Vydáno: 15.2.2010
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Tisková zpráva SVS ČR ze dne 12.2.2010.
Pro nadměrný počet mikroorganismů
Listeria monocytogenes
se z trhu stahuje
šunka Natura výrobce CASADEMONT S. A. ESPAŇA, šarže 094511 s datem spotřeby 1. 5. 2010
. Více informací v
tiskové zprávě
SVS
ČR.
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021