Bezpečnost potravin

NINS: 5. mezinárodní symposium o výživě firmy Nestlé

Vydáno: 6. 10. 2008
Autor:

Na téma “výživa a výkon” se uskuteční ve dnech 23.–24. října 2008 v Lausanne (Švýcarsko).

Ve dnech 23.–24. října 2008 se uskuteční v Lausanne (Švýcarsko) v pořadí již 5. mezinárodní symposium o výživě, které organizuje výzkumné středisko firmy Nestlé (Nestlé International Nutrition Symposium, NINS). Uvedené symposium se bude zaměřovat na to, jak vhodnou výživou dosáhnout maximálního fyzického výkonu během jednotlivých etap života. Více informací o 5. NINS.
 
Zaměření předcházejících NINS:

4. NINS (24.–26.10.2007) se zabývalo vlivem výživy na vývoj rakoviny. K dispozici je publikace “Nutrition and Cancer”.

3. NINS (26.–27.10.2006) bylo věnováno vlivu výživy na funkci mozku.
2. NINS (8.11.2005) se zabývalo vlivem výživy na obezitu a diabetes.
1. NINS (14.–15.10.2004) pojednávalo o personalizované výživě, zdraví a prospívání.