Přihlášení
Uživatelský přístup
Uživatel:
Heslo:
Registrace
Vyhledávat i v
Bezp. potravin A-Z
Bezpečnost potravin v ČR
Systém zajištění bezpečnosti potravin
Strategie bezpečnosti potravin a výživy
Koordinační skupina bezpečnosti potravin
Vědecké výbory
Sekce zemědělství a potravinářství MZe
Bezpečnost potravin - archiv - kauzy
Kontrola potravin a krmiv
Dozorové orgány
Aktuality DO
Školení BTSF
E-learning k jednotnému školení inspektorů
EFSA
Koordinační místo pro spolupráci s EFSA
Poradní sbor
Aktuality KM EFSA
Možnosti spolupráce
Sběr dat a veřejné konzultace
Granty a výběrová řízení
Volná pracovní místa v EFSA
Kampaň #EUandMyFood
Legislativa
Právní předpisy ČR – základní informace
Právní předpisy EU – základní informace
Codex Alimentarius – základní informace
Aktuality legislativa
O nás
Kontakty
Pracovní skupiny
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
Monitoring cizorodých látek
Označování potravin
Kvalita potravin
Potravinové obaly
Potravinářské přídatné látky ("Éčka")
Doplňky stravy
Nové potraviny
Geneticky modifikované potraviny a krmiva
Biopotraviny (BIO)
Prodej ze dvora
Environmentální techniky a technologie
Antimikrobiální rezistence
Publikace
Videa
Infografiky
Odborné akce
Programy podporující zdraví
Důležité kontakty
Dozorové orgány
Ministerstva
Národní referenční laboratoře
Výzkumné ústavy
Regionální pracoviště podpory zdraví
Spotřebitelské organizace
Navštivte také
Počet záznamů:
12
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní veterinární správa ČR
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Státní zdravotní ústav
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Kancelář WHO v České republice
Víš co jíš? (informace o výživě)
Knowledge Junction EFSA
Evropská rada pro informace o potravinách
Varování
Bezpečnost potravin v ČR
Kontrola potravin a krmiv
EFSA
Legislativa
O nás
Kontakty
Pracovní skupiny
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
Monitoring cizorodých látek
Označování potravin
Kvalita potravin
Potravinové obaly
Potravinářské přídatné látky ("Éčka")
Doplňky stravy
Nové potraviny
Geneticky modifikované potraviny a krmiva
Biopotraviny (BIO)
Prodej ze dvora
Environmentální techniky a technologie
Antimikrobiální rezistence
Publikace
Videa
Infografiky
Odborné akce
Programy podporující zdraví
Důležité kontakty
Dozorové orgány
Ministerstva
Národní referenční laboratoře
Výzkumné ústavy
Regionální pracoviště podpory zdraví
Spotřebitelské organizace
Slovník „Bezpečnost potravin A-Z“
Webové stránky pro spotřebitele
Webové stránky pro žáky a pedagogy ZŠ
Aplikace Výživa v kostce
Program pro 1.-3. r. ZŠ do interaktivních tabulí
E-learningový kurz pro SŠ a gymnázia
Databáze složení potravin ČR
Vyhledávač referenčních hodnot pro příjem živin (EFSA)
English
Varování
před závadnými potravinami
15.11.2022
Na českém trhu se prodávala kojenecká výživa s ...
26.9.2022
SZPI varuje před konzumací rozinek s minerálními ...
22.9.2022
Klobásy z Itálie mohou obsahovat závadné listerie
16.9.2022
Na český trh se dostaly kozí sýry z Francie, které ...
10.8.2022
Potravinářská inspekce zakázala „čaj“ yerba maté s ...
21.7.2022
Potravinářská inspekce varuje spotřebitele před ...
24.6.2022
Potravinářská inspekce nařídila stažení doplňku ...
28.4.2022
Varování spotřebitelům: SZPI zjistila oplatky s ...
12.4.2022
Ferrero rozšiřuje seznam stahovaných výrobků ...
11.2.2022
IKEA stahuje z prodeje jednu šarži mražených ...
Více
Slovník „Bezpečnost potravin A-Z“
Webové stránky pro spotřebitele
Webové stránky pro žáky a pedagogy ZŠ
Aplikace „Víš, co jíš?“ do mobilních telefonů (Android, iOS)
Program pro 1.-3. r. ZŠ do interaktivních tabulí
E-learningový kurz pro SŠ a gymnázia
Databáze složení potravin ČR
Vyhledávač referenčních hodnot pro příjem živin (EFSA)
Poslední vložené články
Hlášení v systému RASFF: 3. týden 2023
(27.1.2023)
U Brna vznikly světově unikátní výzkumné výsledky z oblasti genotypování rostlin
(27.1.2023)
ÚKZÚZ upozorňuje na vysokou populační hustotu hraboše polního
(27.1.2023)
Save the date: ITS Food: Mezinárodní školení pro bezpečnější potraviny
(27.1.2023)
Ptačí chřipka v ČR; aktuální informace 2023
(26.1.2023)
World Summit Gut Microbiota for Health 2023
(26.1.2023)
Vědcům se podařilo identifikovat geny, které pomáhají plodům adaptovat se na sucho
(26.1.2023)
->
Nejčtenější za 30 dnů
Ptačí chřipka v ČR; aktuální informace 2023
(26.1.2023)
Zoonotických onemocnění a epidemií přenášených potravinami v EU přibývá, počty ale stále nedosahují úrovně před pandemií
(29.12.2022)
Přístup SZPI k posuzování zaměnitelnosti složek potraviny glukózo-fruktózový / fruktózo-glukózový sirup a řepný cukr
(3.1.2023)
Archiv článků
Varování
před závadnými potravinami
15.11.2022
Na českém trhu se prodávala kojenecká výživa s ...
26.9.2022
SZPI varuje před konzumací rozinek s minerálními ...
22.9.2022
Klobásy z Itálie mohou obsahovat závadné listerie
16.9.2022
Na český trh se dostaly kozí sýry z Francie, které ...
10.8.2022
Potravinářská inspekce zakázala „čaj“ yerba maté s ...
21.7.2022
Potravinářská inspekce varuje spotřebitele před ...
24.6.2022
Potravinářská inspekce nařídila stažení doplňku ...
28.4.2022
Varování spotřebitelům: SZPI zjistila oplatky s ...
12.4.2022
Ferrero rozšiřuje seznam stahovaných výrobků ...
11.2.2022
IKEA stahuje z prodeje jednu šarži mražených ...
Více
Varování
před závadnými potravinami
15.11.2022
Na českém trhu se prodávala kojenecká výživa s ...
26.9.2022
SZPI varuje před konzumací rozinek s minerálními ...
22.9.2022
Klobásy z Itálie mohou obsahovat závadné listerie
16.9.2022
Na český trh se dostaly kozí sýry z Francie, které ...
10.8.2022
Potravinářská inspekce zakázala „čaj“ yerba maté s ...
21.7.2022
Potravinářská inspekce varuje spotřebitele před ...
24.6.2022
Potravinářská inspekce nařídila stažení doplňku ...
28.4.2022
Varování spotřebitelům: SZPI zjistila oplatky s ...
12.4.2022
Ferrero rozšiřuje seznam stahovaných výrobků ...
11.2.2022
IKEA stahuje z prodeje jednu šarži mražených ...
Více
Nejčtenější za 30 dnů
Ptačí chřipka v ČR; aktuální informace 2023
(26.1.2023)
Zoonotických onemocnění a epidemií přenášených potravinami v EU přibývá, počty ale stále nedosahují úrovně před pandemií
(29.12.2022)
Přístup SZPI k posuzování zaměnitelnosti složek potraviny glukózo-fruktózový / fruktózo-glukózový sirup a řepný cukr
(3.1.2023)
Přidat článek Nová organizační struktura DG Sanco do kategorie
Hledat kategorii v seznamu:
Hledat kategorii
Zrušit
Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv
>
Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv
>
Potravinářství - Archiv
Nová organizační struktura DG Sanco
Vydáno: 5.4.2011
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Bude platit od 16.5.2011.
Dne 30.3.2011 Komise schválila modifikaci struktury svého GŘ pro zdraví a spotřebitele (DG Sanco).
Nová organizační struktura
začne platit od 16.5.2011.
Zdroj:
Evropská komise
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021