Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Nová publikace: Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví do kategorie

Publikace > Publikace> Zdroje ICBP - Archiv> Zdroje ICBP - Archiv
Aktuality > Aktuality

Nová publikace: Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví

Vydáno: 31.10.2013
Tisk článku
Autor: ICBP
Nová publikace PK ČR "Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví / Zdravotní tvrzení na potravinách".
PK ČR tématicky navázala na brožuru „Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele ?“ a vydala další publikaci s názvem „Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví / Zdravotní tvrzení na potravinách“ autorů  Bohumila Turka, Petra Šímy a Ireny Michalové. Publikace byla vydána v koedici s Ministerstvem zdravotnictví ČR a je věnována významu a úloze složek potravin v širších souvislostech s jejich mnohostranným uplatněním v ochraně a podpoře zdraví.



Zdroj:  Potravinářská komora ČR

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021