Bezpečnost potravin

Nové publikace – Jak poznáme kvalitu?

Vydáno: 15. 8. 2013
Autor: berankova1

Byly vydány nové publikace České technologické platformy pro potraviny: „Sýry a tvarohy“, „Chléb a pečivo“, „Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich“ v rámci edice Jak poznáme kvalitu?

Sdružení českých spotřebitelů, o.s. vydalo pro Českou technologickou platformu pro potraviny tři nové publikace v rámci edice „Jak poznáme kvalitu“.


Jak poznáme kvalitu? Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich
(pdf, 1,6 MB)
Autor: Ing. Miloš Kavka   (Vydalo © Sdružení českých spotřebitelů, o.s. pro Českou technologickou platformu pro potraviny, červenec 2013)

 

 
Jak poznáme kvalitu? Sýry a tvarohy (pdf, 3,1 MB)
Autoři: Ing. Oldřich Obermaier, CSc., Ing. Vladimír Čejna, Ph.D. (Vydalo © Sdružení českých spotřebitelů, o.s. pro Českou technologickou platformu pro potraviny, červenec 2013)


Jak poznáme kvalitu?  Chléb a pečivo
(pdf, 1,2 MB)
Autoři: Doc. Ing. Josef Příhoda CSc., Ing. Marcela Sluková, PhD., Ing. Jaromír Dřízal (Vydalo © Sdružení českých spotřebitelů, o.s. pro Českou technologickou platformu pro potraviny, srpen 2013)

 

 
Publikace jsou dostupné v elektronické podobě. Tištěné jsou k dispozici v sídle SČS, Budějovická 73, 140 00 Praha 4. V případě zájmu o tištěné publikace kontaktujte pí. Bergmanovou (tel.: 261263574).