Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Nové výzvy v uchovávání potravin do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Akce zahraniční > Akce - Archiv> Akce zahraniční> Akce - Archiv

Nové výzvy v uchovávání potravin

Vydáno: 23.9.2009
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Společná konference EFFoST a PathogenCombat, která se uskuteční ve dnech 11.–13.11.2009 v Budapešti.
Evropská federace pro potravinářské vědy a technologie (EFFoST) společně s realizátory projektu PathogenCombat financovaného Evropskou komisí organizuje konferenci zaměřenou na nové problematiky v konzervaci potravin. Konference se bude věnovat těmto hlavním tématům:
– zpracování (nově se objevující technologie, zdokonalené tradiční postupy, problémy s regulací/kontrolou výroby);
– bezpečnost (nově se objevující patogeny, problémy s posuzováním rizika, problematika hygieny, nezávadnosti vody a zajištění vody);
– udržitelnost (udržitelné procesy, výrobky).
 
Před konferencí se uskuteční dne 10.11.2009 workshop, který se bude zabývat nejnovějšími nálezy a budoucími aktivitami četných velkých projektů zaměřených na potraviny, které se řeší v 6. a 7. rámcovém programu EU.
 
Program konference a workshopu
 
Zdroj: Cordis
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021