Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek O lihovinách do kategorie

Informace pro spotřebitele > Informace pro spotřebitele
Publikace > Publikace> Zdroje ICBP - Archiv> Zdroje ICBP - Archiv
Chemická rizika > Rizikové faktory - Archiv> Chemická rizika> Rizikové faktory - Archiv

O lihovinách

Vydáno: 6.3.2009
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Informační přehled: Lihoviny jako “zdravotně nezávadné” potraviny?
V příloze je informační přehled věnovaný problematice lihovin z různých hledisek. Autor se v něm zabývá historií a legislativním rámcem výroby lihovin, chemickým složením a vadami ovocných destilátů, hodnocením lihovin a zdravotními aspekty konzumace lihovin.
 
Příloha: Lihoviny jako “zdravotně nezávadné” potraviny? (pdf, 622 kB)
 
Zdroj: Otevřená věda
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021