Bezpečnost potravin

Ochratoxin A – hodnocení zdravotního rizika pro vybrané populační skupiny v ČR

Vydáno: 27. 11. 2012
Autor: sukova1

WORKSHOP k výzkumnému projektu IGA MZ ČR: č. NT12051-3/2011 se koná 28. listopadu 2012 v SZÚ Brno.

Centrum zdraví, výživy a potravin v Brně Státního zdravotního ústavu v Praze pořádá dne 28. listopadu 2012 WORKSHOP k výzkumnému projektu IGA MZ ČR: č. NT12051-3/2011 „Ochratoxin A – hodnocení zdravotního rizika pro vybrané populační skupiny v ČR“.

Místo konání: Státní zdravotní ústav, Palackého 3a, 612 42 Brno

Odborný garant: Doc. MVDr. Vladimír Ostrý, CSc.

Technická spolupráce: Mgr. Jarmila Škarková, Ivana Procházková

P O Z V Á N K A a program