Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Odborná akce: Potravinová alergie z pohledu alergologa i pacienta do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality

Odborná akce: Potravinová alergie z pohledu alergologa i pacienta

Vydáno: 17.10.2013
Tisk článku
Autor: ÚZEI
Odborná akce pořádaná v rámci potravinářských úterků se bude konat dne 29. října 2013.

Česká potravinářská společnost o. s., Praha, Odborná skupina pro nové směry v potravinářském průmyslu ČPS a Ústav zemědělské ekonomiky a informací Praha pořádají odbornou akci v rámci potravinářských úterků, která se koná dne 29. října 2013 od 14:00 hod. v Klubu techniků na Novotného lávce č. 5, v Praze 1, v místnosti č. 213 ve 2. p.

Téma: Potravinová alergie z pohledu alergologa i pacienta

Přednášející: Ing. Dana Gabrovská, Ph.D., VÚ potravinářský Praha, v.v.i.
                     MUDr. Ivana Šetinová, Immunia, s.r.o.

Cílem přednášky je seznámit posluchače s problematikou potravinové alergie, a to jak z lékařského hlediska, tak z hlediska pacientů. Lékařská část přednášky bude zaměřena na současné poznatky patogeneze a diagnostiky potravinové alergie. Část věnovaná pacientům a současně spotřebitelům bude věnována legislativě potravinových alergenů a možnostem analytického stanovení legislativou vyjmenovaných alergenů.

 

 

 

 

 

Zdroj:  ÚZEI

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018