Bezpečnost potravin

Odborný seminář: Akutální novinky z oblasti potravinářské legislativy – označování potravin

Vydáno: 19. 2. 2020
Autor: PK ČR

Seminář se koná 23. dubna 2020 v budově SZÚ.

Dovolujeme si Vás pozvat na seminář, který bude věnováný aktuálním novinkám v potravinovém právu (novela zákona o potravinách, novela zákona o veterinární péči, uvádění země původu nebo místa provenience primární složky potraviny…) a zkušenostem dozorových orgánů při aplikaci potravinového práva. Seminář se mimo jiné zaměří na kontrolu kvality potravin na českém a evropském trhu z pohledu dozorových orgánů. Součástí budou také vybrané novinky z roku 2020 ve vztahu nejen k provozování potravinářského podniku.

Datum konání: 23. dubna 2020

Místo konání: Státní zdravotní ústav, velká posluchárna v budově 11, Šrobárova 48, Praha 10

Vložné: 1000,- Kč (včetně DPH)                                               

Začátek semináře: 9:00 hodin

Více informací společně s programem naleznete v pozvánce.

NA SEMINÁŘ JE NUTNÉ SE ZAREGISTROVAT !

Prezence účastníků začíná v 8:30 hod., předpokládaný konec 15:00 hod. Občerstvení zajištěno.

Počet účastníků omezen kapacitou posluchárny. Účastníci obdrží osvědčení o absolvování semináře. Pokyny k registraci a k platbě naleznete na konci pozvánky.

Registraci včetně platby je nutné provést nejpozději do 15. dubna 2020 !

 

 

Zdroj: PK ČR