Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Odborný strojně-technologický seminář v Čejkovicích do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv

Odborný strojně-technologický seminář v Čejkovicích

Vydáno: 2.3.2009
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
2. ročník semináře pořádaného Podnikatelským svazem pekařů a cukrářů v ČR (spolu s partnery) proběhl 23. října 2008.

Souběžně se seminářem probíhala výstavka dodavatelů. Semináře se zúčastnilo 22 prezentujících firem a více než 150 účastníků. Zájem o účast oproti 1. ročníku rozhodně nepolevil, témata akce byly zvoleny aktuálně a tradice tohoto stále ještě nového typu semináře může pokračovat i nadále.

V přednáškách firem Kornfeil, J4, TEN ART a Liberecké strojírny zazněly příspěvky na následující témata:
- Automatické chlebové linky a technika pro moderní pekárny
- Programové řízení kynutí a pečení, vizualizace a archivace výrobních procesů
- Nové poznatky v moderních trendech pečení
- Zpracování řemeslných chlebů na strojích EBERHARDT
- Děličky a linky FORTUNA na výrobu běžného pečiva
- Novinky a trendy v sortimentu linek pro pekaře

Výtah z vybraných přednášek je uveřejněn v časopise Pekař a cukrář - 11/2008, některé příspěvky na daná témata byly uveřejněny dříve v rámci přílohy časopisu „Stroje a zařízení“.

Pekař a cukrář, XVIII, 2008, č.11, s.10

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018